Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

„Entering Corporate Life” – Manual de Utilizare a companiilor multinationale de catre tineri absolventi 26-01-2015

Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri organizează un nou program de pregătire pentru tineri absolvenți ce au ca obiectiv o carieră în companii multinaționale.
 

Cursul „Entering Corporate Life” – Manual de Utilizare a companiilor multinaționale de către tineri absolvenți este structurat în 6 sesiuni, fiecare având ca obiectiv explicarea unui pas de evoluție profesională. Cursul a apărut ca urmare a nevoii stringente de competenţe şi abilităţi practice din momentul candidaturii până în momentul schimbării carierei.


La finalul cursului, participanţii:

• Vor şti să se poziţioneze ca o țintă atractivă pentru recrutori

• Vor înţelege tipurile de multinaționale și vor putea face o alegere în cunoștință de cauză

• Vor avea elemente de decizie într-o structură matricială

• Vor putea gestiona evoluția lor profesională: educaţie continuă, mobilitate internă, leadership


Fiecare sesiune are ca invitat o personalitate a mediului de afaceri din domeniile Resurse Umane, Industrie, Comerţ.  Cursul este condus de către Cristian TOADER, consultant cu experiență internațională de peste 20 de ani în echipe multinationale, în domenii variate ca RnD, Planificare Financiară, Marketing, Vânzări, General Management.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaţii la: 0725 804 800 /
 cristian.toader@saltriverconsulting.com


Taxa de înscriere este de 500 RON pe participant pentru întreaga durată a cursului. FNTM poate acorda burse integrale sau parţiale, în funcţie de profilul candidaților. 
 

Pentru înscriere, vă rugăm să trimiteți o aplicație cu CV-ul dumneavoastră și o scurtă scrisoare de motivație la marius.bostan@fntm.ro / cristian.toader@saltriverconsulting.com