Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

100 de invitati la Conferinta SUCCES prin economie sociala 26-02-2015

Astazi, 26 Februarie, Asociatia pentru Promovarea Responsabilitatii Sociale a Companiilor - APRSC si Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM desfasoara Conferinta SUCCES prin economie sociala. La conferinta participa circa 100 de invitati, beneficiari din regiunile Centru si Bucuresti - Ilfov, invitati preocupati de domeniul economiei sociale si echipa proiectului.

 

In deschiderea conferintei organizata la Brasov au luat cuvantul Ionut Tata, presedintele APRSC si Marius Bostan, presedintele FNTM. Organizatorii evenimentului au detaliat conceptul structurilor de economie sociala (SES), impactul lor asupra Regiunii Centru si Bucuresti-Ilfov si actiunile urmatoare.
 

Structurile de economie sociala (SES) ce vor fi infiintate au ca grup tinta 60 de persoane, dintre care 53 din grupuri vulnerabile. Activitatile acestora se vor desfasura in cadrul unui atelier de economie circular, Work/shop/café, centru de arhivare si servicii IMM, agentie de turism turoperatoare si o platforma online de educatie.
 

In cadrul conferintei, reprezentantii Primariei municipiului Brasov si a Directiei de Servicii Sociale au mentionat perspectivele comunitatii brasovene in domeniul economiei sociale si implicarea actuala in acest sens.

 

Printre invitatii prezenti la conferinta se numara: 
 

- Raluca Ouriaghli, Administrator, Ateliere fara Frontiere

- Reprezentanti ai Municipiului Brasov

- Gabriela Tokes, Coordonator Fundraising, Fundatia Hospice Casa Sperantei

- Mihaela Barbu, Directia de Servicii Sociale

- Mihai Pascu, Director, Consiliul Judetean Brasov

- Istvan Szabo, fondator, Fundatia Comunitara Brasov

- Diana Ciuraru, Director Resurse Umane, Lafarge

- Gabriela Plopeanu, Presedinte, Asociatia Copiii din Cristal

- Ruxandra Coc, Director Dezvoltare, Doripesco

- Delia Fratu, Membru, Junior Chamber International Brasov

 

Conferinta este organizata in cadrul proiectului SUCCES cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, "Investeste in oameni!".