Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

A inceput etapa de consultanta in proiectul Start-up Urban 14-02-2019

Zilele trecute a inceput etapa a doua a proiectului Start-up Urban, care se va concretiza cu implementarea celor 54 de planuri de afaceri selectate spre finantare.

 

Aceasta etapa debuteaza cu o perioada de consultanta, ce precede infiintarea afacerii fiecarui beneficiar.

 

Programul de consultanta-mentorat se deruleaza pe o perioada de maximum 6 luni, intre 22 ianuarie 2019 - 21 iulie 2019, astfel:
 

- sprijin prin actiunile echipei de proiect, intalniri periodice cu consultantii locali in relatie directa cu beneficiarii, sprijin din partea coordonatorului de consultanta, grupuri online de lucru.

Curricula de consultanta ce va urmari rafinarea planului si pregatirea demararii afacerii.

kit de infiintare a afacerii elaborat de expertii proiectului, kit ce va contine metodologia legala si fiscala necesara deschiderii afacerii, cu posibile particularitati in functie de tipurile de agenti economici si domeniile de activitate.

accelerator de afaceri - o intalnire de grup de 2 zile, cu cei 54 de beneficiari cu planuri de afaceri selectate, alaturi de consultanti, antreprenori invitati si reprezentanti ai bancilor sau organizatii relevante, pentru a crea un spatiu propice invatarii de metode esentiale dezvoltarii viitorului business si o experienta de invatare accelerata.

 

Aceasta perioada vizeaza pregatirea infiintarii si demararii cu succes a celor 54 de afaceri.

Despre etapele proiectului gasiti detalii si pe site aici: http://startup.fntm.ro/ce-iti-oferim/49/

 

 

Coordonatorul activitatii de consultanta la nivel de proiect este Cristian Tudorescu.


Cristian Tudorescu este analist si analist financiar, trainer si Managing Partner la firma de consultanta Explore Asset Management SA, cu experienta extinsa pe piata de capital locala si internationala.

 

Detine o experienta de peste 13 ani in domeniul financiar, ocupand pozitii si coordonand echipe de analiza companii, evaluare companii si instrumente financiare, echipe de consultanta pentru IMM-uri in ceea ce priveste strategia financiara si manageriala, construirea si monitorizarea realizarii planurilor de business, asistenta in finantari bancare.
 

Este certificat drept Consultant de Investitii si a participat in proiecte de finantare a companiilor private, precum si a municipalitatilor sau a companiilor detinute de autoritati publice.
 

Sustine de peste 10 ani training-uri pe teme de antreprenoriat si management financiar, atat in proiectele si Programele de educatie ale Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri - FNTM, cat si in Junior Chamber International - JCI Romania.

 

 

Echipa de consultanti judeteni este formata din colegii:
 

Ionela Todor - Alba (Municipiul Alba Iulia)
Tunde Csata - Harghita si Covasna (Edukado)
Sabina Milcoveanu - Brasov (APRSC)
Mihai Viseroiu - Covasna (APRSC)
Razvan Vlasiu - Mures (FNTM)
Claudia si Rares Pilat - Sibiu (FNTM)

 

Detalii despre echipa Start-up Urban AICI.