Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

ANIS Business Meetings - oportunitati de dezvoltare internationala pentru companiile IT din Romania 19-01-2015

Prima editie ANIS Business Meetings din 2015 va fi organizata in parteneriat cu Startcelerate si va avea loc miercuri, 28 ianuarie, incepand cu ora 16:30. Evenimentul va fi gazduit de Tech Hub Bucharest (str. Nicolae Filipescu nr. 39-41, et. 1).

Evenimentul cuprinde 2 prezentari sustinute de reprezentantii Startcelerate - Gabriel Dombri si Tudor Birlea - despre posibilitatile companiilor romanesti de software development de a investi in startupuri din Europa si a accesa alte piete europene.


 

Vor fi prezentate 2 studii de caz:

• cum se gestioneaza investitia in startupuri si relatia de la distanta pe care acest proces o implica

care sunt oportunitatile de inovare prin implicarea in zona de startupuri.

 

Dupa finalizarea prezentarilor, va urma o sectiune de networking ce are ca obiectiv dezvoltarea cunostintelor companiilor de tehnologie romanesti.


 

Detalii despre inscriere:

Participarea la eveniment este gratuita, dar trebuie sa aveti o inregistrare prealabila. Pentru acest lucru, va invitam sa accesati pagina Eventbrite a evenimentului.

Termen pentru inscriere: vineri, 23 ianuarie.

 

 

Mai multe despre Startcelerate

Startcelerate este o companie britanica fondata de doi antreprenori romani stabiliti in Londra. Aceasta propune un model alternativ de investitii prin care companii de IT, marketing, design servicii legale si financiare europene pot face investitii directe de resurse si bani in startupuri promitatoare.

  

Sursa: ANIS