Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Au inceput nominalizarile pentru Central European Startup Awards 2017 15-06-2017
 
Central European Startup Awards este o competiție care își propune să promoveze și să conecteze ecosistemul antreprenorial din Europa Centrală și de Est. În cadrul competiției pot fi înscriși actori din ecosistemul antreprenorial din 10 țări: Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia și Ungaria, scrie fonduri-structurale.ro
 
În cadrul competiției există 12 categorii, iar fiecare stat va desemna un câștigător național care va fi înscris în finală pentru fiecare categorie.
 
Cele 12 categorii pentru care poți nominaliza concurenți sunt:
 
- Startup of the Year
- Founder of the Year
- Investor of the Year
- Best Newcomer
- Best Social Impact Startup
- Best IoT Startup
- Best FinTech Startup
- Best AI Startup
- Best Smart City Solution
- Best Biotech Startup
- Best Coworking Space
- Best Accelerator and Incubator Programme
 
Anul trecut, la etapa finală a Global Startup Awards de la Kuala Lumpur, compania românească Mira Rehab a câștigat premiul global la categoria „Best Social Impact Startup”. Înainte de marea finală, Mira Rehab a câștigat faza națională a competiției și apoi faza regională în Europa Centrală.
 
Partener al Central European Startup Awards în România este Impact Hub Cluj-Napoca, un spațiu de coworking și evenimente din rețeaua Impact Hub. 
 

 
Central European Startup Awards face parte din Global Startup Awards, susținând idei faine și oamenii care le transformă în realitate din 4 regiuni mari ale lumii și 25 de țări de pe tot globul, mai scrie fonduri-structurale.ro.
 
Până pe 20 iunie poți să îți nominalizezi preferații aici!