Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Brosura "Antreprenoriat rural", publicatie in cadrul proiectului Rural-Manager 09-09-2009

In cadrul proiectului “Rural–Manager”, in luna mai, a fost finalizata componenta Cercetare a nevoilor de formare si consultanta ale intreprinzatorilor si viitorilor intreprinzatori din mediul rural si s-a publicat brosura "Antreprenoriat rural". Aceasta activitate a fost subcontractata si a fost desfasurata de catre Biroul de Cercetari Sociale.


Studiul, comandat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, a fost desfasurat in perioada martie – aprilie, in paralel cu cele 18 Conferinte Regionale “Rural-Manager”. Dintre cei peste 1300 de participanĊ£i la conferinte, 942 persoane au participat si la cercetarea sociologica. Cele 942 persoane locuiesc in 493 localitati - in medie cate 2 persoane dintr-o localitate. 
Esantionul este reprezentativ pentru grupul tinta (antreprenori si posibili intreprinzatori din mediul rural din 18 judete din zonele Nord-Est, Centru si Sud-Est) cu o eroare de +/-3,2%. Din cele 942 persoane, 23 au participat la focus-groupuri, 22 la brainstorminguri si 30 la interviuri in profunzime.

Pentru mai multe informatii si pentru a vizualiza brosura click aici.

www.ruralmanager.ro