Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Business Target Club, editia a-VIII-a 27-11-2009

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri (FNTM) si Junior Chamber International Romania (prin JCI Bucuresti) va invita sa participati la conferinta "Romania dupa alegeri. Tendinte", ce va avea loc miercuri, 9 decembrie 2009, ora 19.00, la Hotel Residence Cerisiers (Str. Alexandru Constantinescu, nr. 33).

 

Previziunile privind evolutia mediului de afaceri in 2010 depind in mare masura de politicile economice adoptate de viitorul guvern al României.

 

Participantii la discutii vor putea interactiona cu specialisti de renume si isi vor putea clarifica aspecte importante legate de sectorul economic în care activeaza.

 

Intalnirea se va desfasura sub forma unei discutii de tip panel, avandu-i drept invitati pe:  

 

 • Gabriel Biris – partener fondator al casei de avocatura Biris-Goran, unul dintre expertii romani de referinta in domeniul fiscalitatii care a participat la consultarile organizate de catre Ministerul de Finante in legatura cu introducerea cotei unice de impozitare.   

 

 • Dan Ioan Popp – antreprenor, fondatorul, actionarul principal si presedintele companiei imobiliare Impact Developer & Contractor.Impact este cea mai reprezentativa poveste de succes de finantare prin intermediul Bursei de Valori Bucuresti.   

 

 • Cosmin Alexandru – director asociat al Brandivia, companie ce ofera servicii de consultanta in branding si strategie, membru fondator Asociatiei Erudio, antreprenor, fondatorul firmei care a fost preluata de actuala Gfk Romania.

 

Discutia va fi moderata de doamna Andreea Rosca, fost redactor-sef la revista Capital, actualmente directoarea publicatiilor de business ale trustului Realitatea-Catavencu (Business Standard, Money Express etc.)

 

Conferinta va incepe la ora 19:00 cu networking liber. Intre orele 20:00 si 21:30 va avea loc dezbaterea urmata de o sesiune de Q&A. Dupa orele 21:30, networking-ul va continua cu un cocktail in spatiul pus la dispozitie de Residence Cerisiers.

 

Taxa de participare

 

Taxa de participare la intalnirile Business Target Club este de 250 RON si include locatia, accesul la dezbateri, materialele de prezentare si serviciile de catering oferite de gazdele de la Residence.

Reducere 20% in cazul inregistrarii la eveniment si achitarii taxei de participare pana la data de 4 decembrie 2009, se aplica o reducere de 20%, iar valoarea taxei de participare este de numai 200 RON.

 

Inscriere

 

Pentru a va rezerva un loc la urmatorul eveniment Business Target Club, va rugam sa vizitati site-ul www.btc.jci.ro, sectiunea inscriere.

 

Avantajele de a deveni membru al Business Target Club:

 • Networkingul cu oameni de calitate – antreprenori si manageri, selectati numai pe baza de recomandare din partea membrilor existenti.
   
 • Tema propusa pentru fiecare intalnire va aduce in prim plan TENDINTE prezentate de catre profesionisti recunoscuti domeniului lor pe piata din Romania, specialisti care sunt la curent cu ultimele tendinte mondiale in domeniu – fie acestea IT&C, servicii si promovare prin Internet, Finante, strategie si Management, Marketing s.a. In plus, CD-uri si materiale vor fi distribuite participantilor.
   
 • Destindere la un cocktail in compania unor prieteni si unor oameni care impartasesc aceleasi valori.
   

Va asteptam la ultima editie a Business Target Club din anul 2009!

 

Detalii: www.btc.jci.ro