Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Cadou de sarbatori pentru absolventii FNTM 10-01-2013
01_sufrageria.jpg

 Cu ocazia sarbatorilor de iarna, FNTM are placerea de a acorda cate o bursa la Programul de Educatie Manageriala 2013: Rural Manager, tuturor absolventilor Programului RURAL-Antreprenor.

 

FELICITARE

 

 

Acestia sunt invitati sa completeze formularul electronic online, iar pe a doua pagina la sectiunea “Recomandat de:” sa inregistreze mentiunea “Cadou de Sarbatori”. In cazul in care absolventii prefera sa transfere bursa obtinuta catre alta persoana, acest lucru este posibil cu conditia ca beneficiarul sa mentioneze pe langa „Cadou de sarbatori” si numele absolventului care i-a oferit acest beneficiu.  
 
Programul se desfasoara pe o perioada de 6 luni, prin intermediul unui portal inovativ, ce contine o platforma de e-Learning, consultanta si networking, o platforma e-Business de promovare a produselor si serviciilor beneficiarilor cu posibilitatea de a va inscrie firma si in sistemul e-Commerce dezvoltat prin proiectul sinergic RURAL-Antreprenor.Programul de Educatie Manageriala va ofera instrumentele pentru dezvoltarea unei afaceri de succes prin parcurgerea a 5 module de curs: Plan de afacere, Management Financiar, Management strategic, Management de proiect si Initiere IT pentru afaceri. Platformele si cursul au fost dezvoltate impreuna cu partenerii: Bfz gGmbH Germania (www.bfz.de), SIVECO Romania (www.siveco.rosi Asociatia Euro<26(www.euro26.ro), in cadrul unui proiect european.
 
Modulele sunt structurate in cadrul a 11 Pachete de instruire, cuprinzand momente de invatare si teste online, cursantii avand posibilitatea de a interactiona prin intermediul forumului.
 
Instruirea prin e-Learning ofera o gama larga de beneficii, printre care:
  • ·         utilizarea unor cursuri dinamice, aplicate si intuitive, avand posibilitatea autoevaluarii permanente;
  • ·         comoditatea si usurinta in invatare, cu posibilitatea personalizarii invatarii;
  • ·         studiu in ritmul propriu al cursantului, fara instructor permanent, reduce stresul cu peste 50%;
  • ·         accesarea cursului oricand si de oriunde, prin intermediul Internetului.
  • ·         posibilitatea de promovare a afacerilor proprii si comunicare cu ceilalti cursanti intr-o retea de networking prin intermediul mesageriei electronice si a unui forum de discutii;
  • ·         posibilitatea de comunicare cu profesorii si asistentii de curs pentru clarificarea unor notiuni teoretice din cadrul cursurilor dar si primirea de asistenta personalizata pentru dezvoltarea afacerii.
  •  
In vederea absolvirii Programului de Educatie Manageriala, viitorii antreprenori vor promova testele online, aferente celor 5 discipline si vor realiza un proiect aplicativ in initierea sau dezvoltarea afacerii proprii.
Misiunea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri este de promovare a culturii manageriale moderne in societatea romaneasca, in spiritul economiei de piata. Dupa entuziasmul primelor serii si succesul repurtat de cursantii Programului de Educatie Manageriala dupa absolvire, ne-am decis sa continuam programul extinzand reteaua de cursanti antreprenori si va invitam sa invatati sa conduceti o afacere de succes!
 
Inscriere: prin completarea formularului electronic online.
Taxa de participare: 1000 RON.
Taxa se poate plati in contul RO64 BRDE 410SV21616924100.
Absolventii cursurilor si participantii la programul Ruralm Manager sunt invitati sa devina promotori ai ofertei de educatie FNTM, putand beneficia de un comision de pana la 20% din vanzari. Ii invitam pe cei interesati sa ni se alature, prin transmiterea unei scrisoari de intentie la adresa antreprenor@fntm.ro .
 
Pentru elevi/ studenti/ someri, FNTM ofera o reducere substantiala, taxa fiind de 100 RON.
 
Pentru mai multe detalii va invitam sa ne contactati la adresa antreprenor@fntm.ro sau accesati site-ul www.fntm.ro