Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Catalogul Pensiuni din Romania este disponibil gratuit, la cerere 18-02-2015

Catalogul Pensiunilor din Romania este un instrument premium de atragere a turistilor romani si straini. Acesta contine pensiuni din tara, evenimente si obiective turistice structurate pe cele 9 regiuni istorice. Editia online a Catalogului este disponibila persoanelor interesate pe portalul de turism.


Catalogul Pensiunilor din Romania este un produs complementar portalului de informare turistica si rezervari online CazareLaPensiune.ro, unul dintre cele mai vizitate website-uri romanesti de pe aceasta nisa de turism. 

 

Lansat in 2011 de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM, Cazarelapensiune.ro se bucura de o vizibilitate crescuta in mediul online romanesc. Cazarelapensiune.ro gazduieste peste 3.000 de unitati de primire turistica si peste 400 de afaceri conexe de relevanta pentru ramurile turistice, alaturi de peste 2000 de articole de promovare a evenimentelor, traditiilor si obiectivelor din tara.


Editia tiparita a Catalogului Pensiunilor din Romania este promovata la targuri si birouri de turism din tara si strainatate, la agentii de turism, pensiuni si afaceri conexe, asociatii de turism, companii si alti colaboratori.
 

Persoanele interesate de varianta tiparita a Catalogului Pensiunilor din Romania pot scrie la contact@cazarelapensiune.ro.


Catalogul este disponibil gratuit la sediu Fundatiei si la cerere. In cazul trimiterii prin posta/curierat rapid, destinatarul suporta costurile de transport.