Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

CazarelaPensiune.ro actor principal al Targului de Turism al Romaniei 2012 – Editia de toamna 06-06-2012

In perioada 15-18 noiembrie 2012 s-a organizat la ROMEXPO in Bucuresti cel mai mare eveniment din Romania dedicat industriei turismului, Targul de Turism al Romaniei. De o importanta majora pentru sectorul turismului din Romania, Targul de Turism organizat la ROMEXPO, reuneste anual, in doua editii, elita firmelor de profil atat din tara, cat si din intreaga lume.

Editia de toamna a targului a marcat un nou succes in agendele organizatorilor si partenerilor care au dovedit si de aceasta data o deosebita implicare si entuziasm: Camerele de Comert si Industrie din Romania, ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural si OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.

Pe perioada celor patru zile de expozitie, vizitatorii au putut alege dintr-o gama variata de oferte destinate sezonului estival, atat in Romania, cat si in strainatate, ce au vizat turismul cultural, rural si de business, turismul de tratament, destinatii exotice, turismul de aventura sau pelerinaje culturale etc.

Turismul de pensiune a fost un important element de atractie in cadrul evenimentului prin standul de promovare al proiectului „Intreprinzatori in turism – Pensiuni in Romania”. FNTM, alaturi de partenerul in proiect ANTREC, a prezentat portalul www.Cazarelapensiune.ro, instrument online pentru promovarea gratuita a afacerilor din sectorul turistic.

In doar cateva luni, a inceput sa se contureze comunitatea turismului de pensiune prin inscrierea pe portal, pana la aceasta data, a peste 2500 de unitati turistice de primire si aproximativ 300 de afaceri conexe de relevanta pentru ramurile turistica, de alimentatie publica sau entertainment.

Mai multe informatii, va invitam sa accesati site-ul evenimentului: www.targuldeturism.ro