Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

CodeForge, un start-up de servicii web 28-09-2015

 

CodeForge este o agenție web formată din patru oameni cu personalități contrastante care au, însă, același obiectiv - de a oferi oamenilor de afacere români o experiență similară cu cea primită în străinătate, iar calitatea serviciilor oferite să fie la nivelul agențiilor din Occident. Analizând metoda de lucru din țările Europene, au hotărât că România are nevoie de oameni inovativi, flexibili și deschiși la minte.

 

 

Bazele CodeForge au fost puse de Cristi Vișan în 2012. Cu o experiență de șapte ani în web development, Cristi și-a îndeplinit visul de a avea propria agenție web în care poate realiza lucrurile exact cum își dorește și are ocazia de a pune în aplicare soluții tehnice de ultimă oră. Cristi a lucrat în cadrul unor companii, iar mai apoi ca freelancer în România. După aceasta, a fost angajat de o companie din Windsor, Anglia, loc în care a avut timp să observe strategia de lucru și trendurile actuale. Obiectivul lui a fost să aplice și să adapteze modul de lucru din Anglia în România.

 

Iunona Bălan a studiat în Danemarca cinci ani de zile, timp în care mintea și sufletul ei au fost alături de România. De cum a plecat la studii, scopul ei a fost să învețe cât mai mult acolo, ca mai apoi să se întoarcă și să lucreze în România. Odată ce s-a întors în țară, și-a contactat toți prietenii care lucrau în publicitate și web, pentru a găsi un loc în care să își pună în funcțiune capacitățile. Astfel, a reluat legătura cu Cristi și împreună au compus planul strategic al CodeForge.

 

Lucian Posteucă este specialistul în SEO. Deși are șase ani de experiență în spate, este în continuare interesat de tot ce e nou în domeniul său de activitate. Lucian crede în ideea că progresul se realizează treptat dacă ai destulă răbdare și voință.

 

Avin Arabo este pasionată de Social Media, marketing online și copywriting. Îi place să observe rezultate și îmbunătățiri. Pune mare accent pe originalitate și oferă o importanță deosebită fiecărui proiect în parte.

 

Toate acestea însumate reprezintă CodeForge - dorință, inovație și profesionalism.  Servicii de web development, SEO, promovare pe social media, copywriting și consultanță pe tot parcursul colaborării. Misiunea lor este să ofere acel strop de originalitate de care are nevoie clientul pentru a lansa afacerea în topul domeniului lui de activitate. Își propun să realizeze acest lucru prin creativitate și prin faptul că sunt la curent cu ultimele tendințe tehnologice și de atragere a utilizatorilor într-un mod conturat pe preferințele publicului țintă.

 

Vizitati Portofoliul CodeForge