Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Conferinta Creativitate in Business - 12 octombrie 2016, Bucuresti 24-08-2016

Urmărește-ne cu un Like pe pagina FNTM de Facebook, AICI.
 

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri sprijina acest proiect in calitate de partener media.

 

Concord Communication anunta organizarea celei de a doua editii a Conferintei „Creativitatea in Business”, in parteneriat cu Asociatia pentru Antreprenoriat Romania. Conferinta se va desfasura in ziua de 12 octombrie 2016, intre orele 9.00 – 16.00, la Ramada Plaza Hotel Bucuresti.

 

Creativitatea si inovatia au devenit, in ultimele decenii, abilitati cheie pentru atingerea succesului in afaceri in economiile dezvoltate. Daca in trecut conceptul de creativitate era asociat, in special, cu profesiile artistice, astazi, gandirea creativa a dobandit un rol important si in business, ca urmare a nevoii de a dezvolta produse si servicii care sa se diferentieze de cele ale competitorilor. Intr-o piata in care concurenta este tot mai acerba, orice antreprenor poate confirma importanta puterii creative pentru a lansa si administra o afacere noua, precum si pentru a construi o organizatie, acolo unde inainte nu exista nimic. Abilitatea de a raspunde rapid la schimbarea conditiilor din piata necesita, de asemenea, un nivel ridicat al creativitatii, in cazul companiilor existente de ceva timp.

 

Stimularea creativitatii si explorarea unor teritorii noi, complet necunoscute anterior, pot conduce la cresterea productivitatii organizatiilor si la succesul lor. Din acest motiv, companiile, mari sau mici, sunt provocate sa adopte noi strategii de business, sa creeze un mediu care sa stimuleze creativitatea si pasiunea angajatilor si sa promoveze inovatia.

 

Pentru mai multe detalii privind agenda conferintei, speakerii confirmati, va rugam sa accesati acest link.

 

In cadrul Conferintei „Creativitatea in Business”, antreprenori si angajatori de top, fondatori ai unor business-uri inovative, precum si consultanti in antreprenoriat si comunicare vor prezenta povesti de succes si vor oferi raspunsuri la intrebari cheie:

  • - Cat de creativi trebuie sa fim pentru a ne diferentia in business, pe o piata tot mai concurentiala?
  • - Cum putem avea angajati mai creativi care sa ajute la dezvoltarea afacerii ?
  • - Care sunt strategiile si noile tendinte pentru antreprenorii de succes in 2016 ?
  • - Ce idei noi de finantare a afacerii exista?
  • - Mai este loc sa inventam ceva?
  • - Cum putem deschide noi afaceri sau cum le putem dezvolta pe cele existente?
     

Evenimentul se va incheia cu un curs Master Class, care va familiariza participantii cu avantajele deprinderii unor tehnici din domeniul creativitatii si al inovatiei.

 

 

Evenimentul se adreseaza:
• Managerilor care vor sa formeze echipe creative, cu ajutorul carora pot aduce plus valoare companiilor,
• Angajatilor care sunt preocupati de dezvoltarea profesionala continua,
• Actualilor antreprenori care vor sa isi dezvolte afacerile si sa aduca ceva nou, inovativ in domeniile lor,


• Viitorilor antreprenori care vor sa isi construiasca propria afacere, dar vor sa se diferentieze de concurenta.

 

Participantii care se inscriu la conferina pana la data de 30 septembrie 2016 vor primi gratis, din partea editurii BMI Publishing, cartea „Sa-l intelegem pe Michael Porter – Ghid esential despre concurenta si strategie” scrisa de Joan Magretta. Mai mult, se vor bucura de experiente inedite oferite de antreprenori care gandesc creativ si care vor stimula audienta sa participe si sa testeze cele mai noi produse ale lor.

 

Pentru inscriere, click aici