Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Conferinta nationala HR Drive, 14 octombrie, Bucuresti 17-06-2015

FNTM partener media

 

Cum se motiveaza cea mai inalta performanta?

 

Motivarea, loializarea si stimularea performantei angajatilor reprezinta subiecte importante pentru manageri si profesionisti in resurse umane. In acest context, HR Club (Asociatia Profesionistilor in Resurse Umane din Romania) iti propune sa reflectezi asupra motivatiei si contextului organizational care genereaza performanta si sa afli cum poti sa gasesti acel “DRIVE” al schimbarilor pozitive la nivel personal si organizational.

 

Astfel, pe 14 octombrie 2015, in cadrul Conferintei HR Drive (cea de-a 11-a editie a Conferintei Nationale HR Club), peste 500 de Specialisti, Directori HR si Lideri de Business vor fi inspirati de stiinta motivatiei - explicata de Daniel Pink, de experienta de management a lui Marcel Cobuz si de povestile de viata ale unor invitati surpriza, al caror “DRIVE” i-a condus catre performante remarcabile.

 

Daniel Pink este unul dintre cei mai mari 15 ganditori de business din lume, autor al “Drive - The Surprising Truth About What Motivates Us” si alte 4 volume best-seller despre business, munca si management, vandute in peste 2 milioane de copii. Este creator al emisiunii “Controlul Maselor” de la National Geographic Channel, un speaker si consultant foarte apreciat. Ai ocazia sa il intalnesti, pentru prima data in Europa de Sud-Est, pe 14 octombrie 2015 si sa afli secretele obtinerii acelui “DRIVE” al performantei remarcabile.

 

 

Daniel Pink, in cadrul sesiunilor sale provocatoare si dinamice va explica de ce multe dintre stimulentele oferite, in general, de catre organizatii, dau gres si pot chiar reduce atat creativitatea cat si satisfactia la job. Folosind exemple vii din mediul de business, precum si rezultate a 50 de ani de cercetare in stiinte comportamentale, iti va demonstra de ce Motivarea 3.0 - construita pe autonomie, expertiza si scop - este mult mai eficienta decat abordarea motivatiei din secolul 20.

 

Al doilea invitat special la Conferinta HR Drive este Marcel Cobuz, Executivul din cadrul Lafarge, responsabil de pre-integrarea Lafarge-Holcim la nivel global – o companie cu peste 90.000 angajati si o valoare de piata de 40 miliarde euro. Mai mult decat atat, in ultimii 15 ani a gestionat procese de turnaround si dezvoltare organizationala in tari precum Franta, Grecia, Indonezia si Iraq.

 

Merita sa dedici o zi pentru a afla mai multe despre cum inspiri, motivezi, si gestionezi cea mai inalta performanta – personala, profesionala si organizationala. Locurile la eveniment sunt limitate, prioritate avand membrii Asociatiei HR Club (pana la data de 22 iunie isi pot rezerva locul doar membrii HR Club).

 

Afla detalii referitoare la agenda, speaker-i si modalitati de inscriere pe website-ul Conferintei.

 

 

 

HR Club este asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania. Infiintat in anul 2004, misiunea HR Club este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu.

 

In prezent, HR Club are un numar de 400 de membri, din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania. HR Club este membru al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) si membru al Federatiei Mondiale a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA). Din august 2013, HR Club este membru in Consiliul Economic si Social.