Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

CONFERINTELE REGIONALE „INTREPRINZATORI IN TURISM – PENSIUNI IN ROMANIA”: Finalizarea unei etape, noi perspective 15-03-2013

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri a creat, pentru intreprinzatorii din sectorul turistic, posibilitatea de a face parte dintr-o comunitate a turismului de pensiune in cadrul programului „Intreprinzatori in Turism – Pensiuni in Romania”.

 

Avem placerea de a anunta inceperea inscrierilor pentru participarea la conferințele regionale finale pentru diseminarea rezultatelor şi premierea participanţilor din cadrul proiectului. Participarea la conferinta este gratuita, inscrierea facandu-se prin trimiterea unui mesaj de confirmare catre Consultantii nostri regionali sau pe turism@fntm.ro.

Beneficiarii programului sunt invitati sa ni se alature pentru a-si impartasi rezultatele, pentru a descoperi noi oportunitati si pentru a-si celebra succesul.
Evenimentele se vor desfasura pe parcursul lunii aprilie 2013, dupa cum urmeaza:
02 Aprilie – Regiunea Nord-Est
04 Aprilie – Regiunea Nord-Vest
09 Aprilie – Regiunea Centru
12 Aprilie – Regiunea Sud-Est
16 Aprilie – Regiunea Vest
17 Aprilie – Regiunea Sud-Vest
23 Aprilie – Regiunile Sud si Bucuresti-Ilfov

In cadrul acestor conferinte vor fi decernate diplomele si vor fi diseminate rezultatele proiectului “Intreprinzatori in turism – Pensiuni in Romania”. Participantii vor avea ocazia sa se intalneasca cu experti din cadrul programului, cu profesori si asistenti, cu colegii absolventi, sa impartaseasca experienta personala si sa acumuleze noi informatii si competente pentru dezvoltarea personala si a propriei afaceri.

FNTM, organizatie care sustine dezvoltarea culturii manageriale si antreprenoriale, va anunta , cu aceeasi ocazie, ce programe de instruire si consultanta vor fi in continuare disponibile pentru absolventii “Intreprinzatori in turism – Pensiuni in Romania”.

Proiectul a fost implementat de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri – FNTM (www.fntm.ro), impreuna cu partenerii sai: Asociación Agraria de Jóvenes Agricultores de Almeria – ASAJA (www.asajaalmeria.es) si Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural – ANTREC (www.antrec.ro), cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeste in oameni!”.

Obiectivul principal al proiectului a fost crearea unei comunitati in continua dezvoltare a antreprenorilor din sectorul turistic si manageri de pensiuni, care sa beneficieze de instruire, informare si consultanta pentru a-si dezvolta afacerile. De asemenea, acesta a urmarit cresterea potentialului turistic si a capacitatatii de a atrage turisti, romani sau straini, in principal prin intermediul instrumentului www.cazarelapensiune.ro.

In perioada imediat urmatoare, vor fi anuntate locatiile aferente fiecarei regiuni unde vor fi organizate conferintele, cat si programul de desfasurare a acestora.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa contactati consultantii nostri regionali din regiunea dumneavoastra conform sectiunii Contact de pe site-ul proiectului www.intreprinzatorturism.ro