Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Consultanta gratuita in elaborarea unui plan de afacere pentru beneficiarii proiectului MICESA 16-10-2018

Image result for site:fntm.ro micesa

 

Fundația Națională a Tinerilor Manageri - FNTM invită beneficiarii proiectului MICESA, deținători ai unui certificat ANC cd competențe antreprenoriale, să aplice pentru participarea gratuită la activitatea de consultanță în vederea elaborării unui plan de afacere și înscrierea în concursul de planuri de afaceri.

 

Activitatea de consultanță se va derula în perioada 19 octombrie – 18 decembrie 2018 și va consta în acțiuni de consiliere și suport oferite beneficiarilor, în vederea elaborării și finalizării cu succes a minim 10 planuri de afacere și înscrierii în concurs, pentru obținerea unei finanțări. Activitatea de consultanță va fi derulată de către experții FNTM, consultanți cu experiență de peste 10 ani în elaborarea de planuri de afaceri în domenii diverse.

 

În cadrul Concursului de planuri de afaceri, depunerea planurilor de afacere va putea fi făcută în luna decembrie (data limită de depunere o vom anunța ulterior). Astfel, în baza grilei de evaluare, vor fi selectate 5 planuri de afaceri câștigătoare care vor primi granturi individuale de maximum 25.000 euro (la cursul 4.4623 lei/euro, din anul 2016).

Ulterior, FNTM va oferi asistență pentru înființarea celor 5 noi întreprinderi și va monitoriza punerea în practică a activităților acestora. 

 

Înscrierea la activitatea de consultanță, în vederea elaborării unui plan de afaceri și participării în concurs, se realizează până în data de 22 octombrie 2018, ora 17:00, prin completarea și transmiterea formularului de înscriere către consultantul antreprenorial FNTM Claudia Pilat (e-mail claudia.pilat@fntm.ro, telefon 0745861220).

 

Pentru a descărca formularul, click aici, apoi pe săgeata încercuită (din dreapta sus a ecranului):

 

Pentru a afla mai multe detalii despre proiectul MICESA, vă rugăm să accesați acest link.

Image result for site:fntm.ro micesa


Proiectul „Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia – MICESA“, cu o durată de 36 de luni, este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: DAD EXPERTISE S.R.L, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței  de Muncă Alba, Colegiul Tehnic „Dorin Pavel“ Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Fundația PAEM Alba, Filiala de Cruce Roșie a Județului Alba.

Proiectul „Măsuri Integrate de Combatere a Excluziunii Sociale în comunitățile marginalizate din Municipiul Alba Iulia - MICESA“ este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capitalul Uman (POCU) 2014-2020.