Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Cresterea nivelului de calificare pentru angajatii din industria turismului Bucuresti-Ilfov 28-05-2012

 

CURSURI ACREDITATE GRATUITE ÎN DOMENIUL TURISMULUI

Asociaţia Eco Eden, în parteneriat cu Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri şi SC Development Projects and Strategies SRL implementează proiectul “Creşterea nivelului de calificare pentru angajaţii din industria turismului, în regiunea Bucuresti-Ilfov” proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni, începand cu data de 1.06.2011.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă consilierea şi orientarea profesională, precum şi obţinerea de calificări, recunoscute la nivel naţional şi cerute pe piaţa muncii în domeniul turismului, pentru 184 de angajaţi din acest domeniu. În vederea realizării obiectivului general vor fi demarate acţiuni ce vor viza consilierea şi formarea profesională în meseriile de tip receptioner, tehnician în turism, agent de turism-ghid.

Prin intermediul acestui proiect, membrii grupului ţintă pot beneficia de cursurile complet gratuite pentru a obţine calificările de Agent de Turism – Ghid, Recepţioner sau Tehnician în Turism.


Cursurile au o durată de 1080 ore (360 de ore de teorie si 720 de ore de practica) şi sunt acreditate de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA), finalizarea lor oferindu-le participanţilor o diplomă recunoscută atât în ţară, de Ministerul Muncii, Ministerul Educaţiei şi Ministerul Turismului, cât şi la nivelul Uniunii Europene.
 

Proiectul se adreseaza exclusiv angajaţilor din companiile de turism şi servicii hoteliere din regiunea Bucuresti-Ilfov care doresc să obţină o calificare adecvată, sporindu-şi gradul de adaptabilitate şi performanţă la cerinţele specifice domeniului turistic.


La aceste cursuri pot participa persoanele care îndeplinesc următoarele condiţii:

1. sunt angajate la un hotel sau la o agenţie de turism din regiunea Bucuresti-Ilfov;

2. deţin diploma de bacalaureat;

3. nu au absolvit studiile superioare (nu detin o diplomă de licenţă)

 

Dacă sunteţi interesată/interesat să vă înscrieţi în acest proiect şi  îndepliniţi conditiile de mai sus, vă rugăm să contactaţi operatorul grup ţintă - Costina Loredana (telefon: 0755 024 599; e-mail: loredana.costina@gmail.com). Ocuparea locurilor se realizează în ordinea înscrierii, termenul limită pentru înscrieri fiind data de 30 iunie 2012.