Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Cum puteti deveni beneficiari ai proiectului RURAL-Antreprenor 20-12-2010


Proiectul strategic RURAL-Antreprenor

 

Ce reprezinta RURAL-Antreprenor?

 

RURAL-Antreprenor este dedicat oamenilor de afaceri, actualilor sau viitorilor intreprinzatori din mediul rural, preocupati de dobandirea de cunostinte manageriale, de initierea sau dezvoltarea propriei afaceri si de accesarea fondurilor europene.

 

Ne adresam intreprinzatorilor din mediul rural al celor 23 de judete din Regiunile de dezvoltare Nord-Vest, Vest, Sud-Vest, Sud si Bucuresti-Ilfov.

 

RURAL-Antreprenor este implementat de FNTM (www.fntm.ro), in calitate de lider al consortiului, in parteneriat cu organizaţiile S.C. SIVECO Romania SA (www.siveco.ro), PROJOB GmbH Germania (www.projob-weiden.de), Formastur S.A. Spania (www.formastur.es) si Asociatia Euro<26 (www.euro26.ro). Proiectul este cofinantat de Uniunea Europeana, prin Fondul Social European.

 

Incepand cu luna noiembrie 2010 functioneaza 12 birouri regionale de consultanta manageriala „RURAL-Antreprenor”, cate un birou la doua judete.

 

Birourile de consultanta sunt localizate in: Bistrita, Satu-Mare, Salaj, Arad, Drobeta -Turnu Severin, Craiova, Targu-Jiu, Alexandria, Slobozia, Mioveni, Targoviste si Bucuresti.

 

Cei 24 de consultantii regionali vor acorda asistenta managerială personalizată actualilor si viitorilor intreprinzatori, rezidenti in mediul rural, in vederea initierii sau dezvoltarii afacerii.

 


Ce avantaje am daca particip?

 

In cadrul proiectului RURAL-Antreprenor:

 

  1. Puteti beneficia de consultanta manageriala personalizata gratuita, pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra, incepand cu luna noiembrie 2010

 

  1. Puteti participa in perioada februarie-martie 2011, la Conferinta Regionala de informare si motivare din judetul dumneavoastra, unde puteti sa va intalniti cu experti din domeniul managementului si al fondurilor europene si puteti afla exemple de bune practici din alte regiuni ale Romaniei sau ale Europei, despre modul in care puteti sa va dezvoltati afacerea. Participand la conferinta veti beneficia de carti de management si un abonament pe timp de un an la revista Capital.

 

  1. Puteti sa parcurgeti gratuit in perioada iunie 2011 – februarie 2012, la Programul de consultanta si educatie manageriala RURAL-Antreprenor (Plan de Afacere, Management Strategic, Management Financiar, Management de Proiect, Marketing, Etica in afaceri si IT pentru mediul de afaceri), prin intermediul unei platforme e-Learning.

 

 

  1. Puteti beneficia de consultanta si solutii IT personalizate - software integrat pentru managementul afacerii si suportul deciziei, incepand cu iunie 2011.

 

  1. Puteti sa va promovati produsele si serviciile afacerii dumneavoastra prin intermediul unor platforme e-Business si e-Commerce, cu peste 2000 de intreprnizatori din tara.

 

  1. Puteti sa fiti parte a unei retele de cooperare intre intreprinzatori din mediul rural din tara.


Cum ma inscriu in proiect?

 

Pentru a deveni beneficiar al proiectului RURAL-Antreprenor va puteti inscrie pe site-ul www.ruralantreprenor.ro , sectiunea Inscriere.

De asemenea, va recomandam sa luati legatura cu Consultantul regional din judetul dumneavoastra. Datele de contact ale Consultantilor regionali si ale birourilor de consultanta le regasiti in sectiunea Contact.