Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

CURSURI GRATUITE PRIN E-LEARNING: educatie manageriala si consultanta pentru intreprinzatorii din sectorul turistic 19-12-2011

Daca aveti spirit antreprenorial si doriti sa va optimizati abilitatile manageriale, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM va invita sa va inscrieti la Programul e-Learning de educatie manageriala si consultanta pentru intreprinzatorii din sectorul turistic, desfasurat in cadrul proiectului national strategic “Intreprinzatori in turism – pensiuni in Romania”.

 

Inscriere: 15 ianuarie 2012data limita pentru inscrierea si selectia a 500 de intreprinzatorii din sectorul turistic, care vor beneficia in mod GRATUIT de cursurile oferite in cadrul acestui program.

 

Desfasurare: februarie 2012  - octombrie 2012, pe o perioada de 9 luni, prin intermediul platformei e-Learning de pe site-ul proiectului www.intreprinzatorturism.ro.

 

Modulele de curs pot fi accesate oricand si oricunde prin intermediul internetului: Management Turistic, Plan de afacere – Cerere de finantare, Marketing si Promovare, Management Financiar, IT&C.

 

Procedura de inscriere
-
transmiterea unei Scrisori de intentie, impreuna cu Curriculum Vitae al solicitantului, catre unul din consultantii din regiunea aferenta
- cunostinte de operare a computerului

 

De interes! 100 de cursanti inscrisi in proiect vor fi selectionati pentru a participa la Programul de schimb de experienta in Spania, in perioada august – octombrie 2012.

 

Mai multe informatii? Este simplu: completati Formularul electronic de pe site-ul proiectului www.intreprinzatorturism.ro , la sectiunea “Inscrie-te” sau contactati consultantul regional din regiunea dumneavoastra, conform sectiunii „Contact”.

 

Va invitam sa deveniti membrii ai celei mai performante retele de dezvoltare antreprenoriala a intreprinzatorilor in turism!

 

Echipa proiectului „Intreprinzatori in turism – Pensiuni in Romania” - turism@fntm.ro