Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Depunere proiecte pentru Unilever Sustainable Living Young Entrepreneurs Awards 23-07-2014

Începând cu 23 iunie, Unilever deschide perioada de depunere a proiectelor pentru concursul Unilever Sustainable Living Young Entrepreneurs Awards. Concursul este dedicat tinerilor antreprenori de până în 30 de ani, aceștia fiind invitați să propună soluții practice și inovative la unele dintre cele mai mari provocări ale lumii privind sustenabilitatea. Proiectele se pot depune până la 1 august.Unilever caută produse, servicii și aplicații sustenabile care pot reduce impactul asupra mediului, ameliora sănătatea și bunăstarea prin schimbări de practici și comportament.

Pe 30 octombrie vor fi anunțați finaliștii, iar în ianuarie 2015 va fi desemnat marele câștigător. Premiile vor fi acordate în colaborare cu Institutul Cambridge pentru Leadership Sustenabil - Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) -  și Ashoka, iar acestea vor consta în sprijin financiar în valoare de peste 200.000 de Euro și mentorat individual pentru cei 7 tineri selectați.

Marele câștigător va primi prestigiosul premiu HRH The Prince of Wales Young Sustainability Entrepreneur Prize.

Toți cei 7 finaliști vor participa la un program de dezvoltare online și la un workshop de două zile oferit de Universitatea Cambridge din Marea Britanie, unde vor primi asistență și îndrumare profesionistă pentru a-și pune în practică ideile. 

Pentru detalii, vizitați site-ul concursului