Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

DOAR AZI poti cumpara Pachetul educational si Agenda Managerului in turism cu 100 de lei! 14-03-2015
 

Doar azi poti achizitiona, la pretul special de lansare de 100 de lei, Pachetul educational complex pentru dezvoltarea afacerii turistice, cu Agenda Managerului in turism.
 
Pentru a rezerva Pachetul educational la costul promotional de 100 lei (75 % reducere), trimite azi, 14 martie, un e-mail la info@fntm.ro, cu solicitarea ta si cu datele de contact: nume, prenume, adresa si, dupa caz, datele firmei, pentru emiterea facturii.
 
Costul pachetului, de 100 de lei, poate fi platit in contul Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri,  RO64 BRDE 410SV21616924100, deschis la BRD Romana, pana miercuri, 18 martie 2015.
 
 
Pachetul este special gandit pentru a oferi antreprenorilor, managerilor, angajatilor sau viitorilor antreprenori uneltele necesare crearii, cresterii si consolidarii unei afaceri turistice.
 
Pachetul educational, pe suport DVD, contine:
• Acces la educatie turistica prin Programul e-Learning Întreprinzator în turism: 5 cursuri de management si cultura antreprenoriala
• 20 Povesti de succes: 6 filme despre afaceri de succes din turismul romanesc si 14 Filme inspirationale cu antreprenori si manageri de succes
• Perspective în turism: Rezultatele cercetarii de piata FNTM dedicate sectorului turistic de pensiune
• 4 Cursuri profesionale video pentru personalul HORECA: bucatar, ospatar, receptioner si camerista. 
 
 

Pachetul educational complex pentru dezvoltarea afacerii turistice, cu Agenda Managerului in turism, se lanseaza azi la Conferinta Romania Vacantelor - Cazare la Pensiune, la Romexpo, in Bucuresti.