Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Emisiunile CazarelaPensiune.ro difuzate de Money Channel si TravelMix 26-09-2013

Emisiunile CazarelaPensiune.ro revin la TV, pe canalul Money Channel.Sambata, 28 septembrie 2013, incepand cu ora 14.30, vor fi difuzate primele doua emisiuni, in cadrul carora antreprenorii brasoveni, proprietari ai Pensiunilor Mama Cozonacilor si Rasnov dezvaluie din experienta proprie cateva lucruri importante necesare pentru a conduce o afacere de succes in domeniul turismului.

Duminica, 29 septembrie, de la aceeasi ora, 14.30, seria emisiunilor CazarelaPensiune.ro continua cu povestile Pensiunilor Cabana Motilor (Cluj) si Vis de Munte (Suceava), din care aflam cum sa exploatam la maxim orice oportunitate si cum sa facem turistii sa se simta cat mai bine, aspecte aprofundate de proprietarii afacerilor cu ocazia participarii in programul e-Learning de educatie si consultanta personalizata.

Ultima emisiune CazarelaPensiune.ro, ce prezinta Casa Cartianu din Gorj si Pensiunea MontBlanc din Mehedinti, va fi difuzata sambata, 5 octombrie, ora 14.30

De asemenea, va invitam sa vizionati emisiunile Cazarelapensiune.ro si la televiziunea de turismTravelMix, in decursul lunii septembrie 2013. Puteti consulta programul de difuzare aici

Scopul emisiunilor este de a incuraja in mod direct actualii sau viitorii intreprinzatori din domeniul turistic pentru maximizarea rezultatelor afacerilor proprii. In cadrul emisiunilor sunt prezentati antreprenori-model descoperiti si construiti pe parcursul proiectului, care devin exemple didactice la nivel national, exemple si solutii la intrebarea“, care idei de afaceri ar putea avea succes in turismul de pensiune” sau “care sunt ingredientele unei afaceri de succes”. 

 
Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri prezinta aceasta serie de emisiuni in completarea succesului reputat de catalogul “Pensiuni din Romania” 2013. Informatiile din acest catalog, cat si pentru seria de emisiuni difuzate, au fost extrase si prelucrate din portalul www.cazarelapensiune.ro.