Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Evenimente 2014 10-04-2014

Catalogul Pensiunilor din Romania, Editia 2014-2015

Cazarelapensiune.ro a publicat varianta online a Catalogului Pensiunilor din Romania - editia 2014-2015.

Catalogul contine pensiuni din tara, evenimente si obiective turistice structurate pe cele 9 regiuni istorice si reprezinta un instrument premium de atragere a turistilor romani si straini. Editia tiparita a catalogului este distribuita in cadrul targurilor de turism din tara si strainatate si la birourile de turism din majoritatea statelor UE, in centrele de informare turistica din spatiul european, ambasadele si ministerele de la Bucuresti, dar si in alte locuri publice si private. 

Click pe imagine pentru descarcarea Catalogului.

 

 

FNTM a oferit reduceri la educatie in perioada 16-18 decembrie 2014

In luna cadourilor, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri a oferit persoanelor interesate posibilitatea de a se inscrie cu o  reducere de 80% la Programele e-Learning: Antreprenor, Manager si Intreprinzator in turism. Pretul fiecarui Program de educatie a fost de numai  200 de lei

Afla mai multe despre Programele FNTM online de management si cultura antreprenoriala.

 


 
FNTM a participat la Piata de Craciun, eveniment dedicat persoanelor cu nevoi speciale, 6-7 decembrie 2014

 

In perioada 6-7 decembrie a avut loc evenimentul Piata de Craciun dedicat pesoanelor cu nevoi speciale. 

FNTM, la invitatia Asociatiei Ateliere Protejate, a participat la eveniment in vederea promovarii proiectului SUCCES - Sustinem cresterea competitivitatii economiei sociale, cofinantat din Fondul Social European, prin POSDRU si identificarii unor potentiali beneficiari. 

Piata de Craciun este organizata anual de Asociatia Ateliere Protejate la sediul sau, inca din 2004.
Asociatia  este o organizatie non-guvernamentala, infiintata in 2002. Asociatia actioneaza pentru persoane cu handicap care au depasit varsta de 18 ani.

 

 

FNTM a prezentat proiectul SUCCES la Consiliul National al Tinerilor din Romania, 20-23 noiembrie 2014

In perioada 20 - 23 noiembrie 2014, Forumul Tinerilor din Romania, federatie nationala in domeniul tineretului ce reuneste 155 de organizatii membre, a organizat prima editie a Consiliului National al Tinerilor din Romania.

Reprezentantii FNTM, Laura Popa si Andreea Serban, au participat, pe 22 noiembrie, la eveniment in cadrul panelului de economie sociala si au prezentat proiectul „SUCCES – Sustinem cresterea competitivitatii economiei sociale”.
Pe parcursul a trei zile de dezbateri si ateliere de lucru, 300 de tineri din intreaga tara si-au stabilit prioritatile pentru dezvoltarea unui proiect de tara pentru Romania, care sa aiba in centru TINERII. 

 

 


Bune practici FNTM pentru o delegatie din Republica Moldova, Rusia si Ucraina, octombrie 2014

La finalul lunii octombrie, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri a fost gazda unei vizite de studiu a unei delegatii de 10 reprezentanti ai societatii civile si mass-media din Republica Moldova, Rusia si Ucraina.

Scopul acestei vizite, facilitata de Asociatia Euro<26 Romania, a fost de a prezenta exemple de buna practica din experienta organizatiilor din Romania si identificarea unor mecanisme de cooperare.
In cadrul intalnirii, invitatii au avut ocazia sa afle despre activitatea Fundatiei in promovarea antreprenoriatu
lui si a culturii manageriale moderne in Romania si exemple de bune practici in implementarea de proiecte cofinantate din fonduri europene. Mai multe detalii aici.


 

FNTM, partener al evenimentului Access MBA, 20 noiembrie 2014

Access MBA ofera profesionistilor din afaceri din intreaga lume posibilitatea sa cunoasca programe internationale faimoase de MBA.

De ce sa urmezi un program MBA?
-  93% din absolventii recenti de MBA au obtinut slujba visurilor (Sondaj GMAC 2013)
-  absolventii de MBA au raportat un salariu mediu la o scară globala de 128.569 USD (GMAC 2013)

-  100% crestere de salariu in medie (Financial Times 2013)

Mai multe detalii aici.


 

Agenda Digitala 2014-2020 – Politici europene privind sectorul IT&C, 28 octombrie 2014

Conferinta de afaceri Agenda Digitala 2014-2020 – Politici europene privind sectorul IT&C, a avut loc pe 28 octombrie la Athenee Palace Hilton Bucuresti. 

In cadrul acestui eveniment a fost prezentata Strategia Agendei Digitale 2014 – 2020, care a fost elaborata de Ministerul pentru Societatea Informationala si a avut in vedere dezvoltarea sectorului IT&C romanesc, dar si imbunatatirea productivitatii sectorului privat prin reducerea barierelor administrative in relatia cu statul.

Conferinta s-a constituit ca o platforma de dezbatere, networking si cooperare intre administratii, mediul academic, societate civila si companiile din domeniul IT&C.

Discursurile speakerilor pot fi regasite aici.


Lansarea proiectului SUCCES, 4 decembrie 2014

Asociatia pentru Promovarea Responsabilitatii Sociale a Companiilor (APRSC) si Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri 

(FNTM), au placerea de a anunta lansarea proiectului „SUCCES - Sustinem cresterea competitivitatii economiei sociale”, pe care cele doua organizatii il vor implementa in parteneriat pana la sfarsitul anului 2015.
Prin proiect vor fi infiintate in 2015 cinci Structuri de Economie Sociala – ONG-uri sau firme care vor angaja persoane din grupuri vulnerabile.
Detalii aici.

 

 

 

Pregatirea editiei a doua a Catalogului Pensiunilor din Romania, 2014-2015
Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri are placerea de a anunta publicarea celei de-a doua editii a Catalogului Pensiunilor din Romania, 2014-2015.
Lansat prin intermediul portalului cazarelapensiune.ro, catalogul este un instrument premium de atragere a turistilor romani si straini, fiind singura varianta portabila a informatiilor prezente online.
Va invitam sa c
onsultati OFERTA si sa va alegeti macheta dorita pentru promovare, alaturandu-veditiei a II-a a Catalogului Pensiunilor din Romania.Misiunea economică "Utilaje si tehnologii moderne pentru Agricultura", iulie 2014
FNTM si em&s Germania, au organizat in perioada 6-11 iulie 2014, in Bavaria, misiunea economica Utilaje si tehnologii moderne pentru Agricultura.

În urma selecției realizate de Ministerul pentru Economie, Infrastructură, Transport și Tehnologie din Landul Bavaria, prin Bayern International, s-a stabilit o delegație de 14 reprezentanți de profil din sectorul agricol din România. 
Delegația română a vizitat și s-a întâlnit cu manageri ai companiilor bavareze, furnizori de tehnologie, echipamente, mașini și utilaje agricole. Detalii gasiti aici.

 


FNTM dezbate viitorul internetului pe platforma EuroDIG, 12-13 iunie 2014
Fundația Națională a Tinerilor Manageri a participat alături de sute de alte organziații și persoane fizice din zeci de țări, la o dezbatere interactivă on-line, ce are ca temă viitorul internetului în Europa și în lume, dezbatere organizată pe platforma EuroDIG. Dezbaterea organizată de EuroDIG în 2014 a avut loc sub patronajul Ministerului Federal pentru Afaceri Economice și Energie din Germania și în cooperare cu Ministerul de Externe german, fiind găzduită de Asociația Industriei de Internet din Germania.
Detalii


 

Publicarea rezultatelor sondajului online despre Succes, iunie 2014

Sondajul a fost realizat online de FNTM si adunat raspunsurile a peste 300 de persoane, in perioada 30 aprilie – 23 mai 2014. Dintre calitatile, valorile si factorii care i-au ajutat pe cei care au succes, pe primul loc se afla “Increderea, optimismul, dorinta de succes”, “Cinstea, onesitatea morala”, urmate de “Competenta profesionala”, "Vointa" sau "Credinta in Dumnezeu". Descarcati de aici rezultatele sondajului.

002_K2P2031- 20140528 -Tamron AF 17-50mm F2.8 XR Di-II LD-38.13 mmA 16-a ediție a JCI FNTM Business Target Club, 28 mai 2014
Tema editiei: Cum se fac banii într-un business de eCommerce
Evenimentul s-a desfășurat la etajul 34 al Sky Tower, cea mai înaltă clădire din România.

Speakerii evenimentului, specialiști fiecare pe câte un segment al eCommerce, au fost: Mihai Pătrașcu, CEO al EvoMAG, unul dintre cele mai importante business-uri de eCommerce din România, cu afaceri de peste 15 milioane de euro in 2013, Elisabeta Moraru, Head of Performance Google Romania și Octavian Dumitrescu, Director CustomSoft – dezvoltator de software pentru afaceri de eCommerce. 

Conferinta FNTM ”Romania Continuam! Cladim succesul pe baze solide”, 27 mai 2014
La eveniment au participat peste 200 de persoane, ce au ascultat poveștile unor antreprenori de succes, precum Felix Tătaru, Mihai Marcu, Eugen Voicu, Adrian Bîzgan, Valentin Miron, Mugurel Stan, Felix Pătrăşcanu, Dan Călugăreanu, Ionuţ Ţaţa  şi Marius Bostan. Acestora li s-au adăugat și doi intelectuali publici de renume, matematicianul Solomon Marcus și profesorul universitar Vladimir Tismăneanu şi managerii Sonia Năstase şi Nicolaie Moldovan. Mesajul transmis de vorbitori a fost acela că în spatele unei reușite durabile se află un set de valori recunoscute de umanitate de peste 2000 de ani, adică valorile care au creat societatea occidentală liberă pe care o cunoaștem astăzi.
Cititi aici extrase din mesajele vorbitorilor.
Vizionati aici cele 16 mesaje VIDEO despre Succes. 

Adunarea Generala a Membrilor Fondatori FNTM, 27 mai 2014
Cu ocazia AGMF au fost acceptati peste 20 de noi membri FNTM.

 

 

Conferinta ’’Pregatire 2014-2020. Studii de caz, Probleme, Solutii, Oportunitati’’, 25 martie 2014
Peste 50 de repezentanti ai autoritatilor publice locale, Primarii si Consilii Judetene s-au aflat fata in fata cu cei mai buni specialisti si consultanti in domeniul dezvoltarii locale, cu ocazia Conferintei ’’Pregatire 2014-2020. Studii de caz, Probleme, Solutii, Oportunitati’’, care a avut loc in 25 martie 2014 la Athenee Palace Hilton, Bucuresti. 
Reprezentatantii Ministerului Fondurilor Europene au prezentat care sunt noutatile si solutiile pentru urmatoarea perioada de programare, dar si domeniile de interes din perspectiva Strategiei Europa 2020 si ce tipuri de proiecte pot fi realizate.
Co-organizator: FNTM. Partenerii evenimentului: Halcrow Romania - a CH2MHILL company si VMB Partners. Sponsor: Lattanzio Learning.
Detalii...


 

FNTM partener la Conferinta Capital “Tendinte si solutii pentru Agricultura”20 martie 2014
Conferinta, organizata de saptamanalul Capital in colaborare cu publicatia specializata Agrointeligenta si Networkevents.ro, a abordat tema agriculturii inteligente, in data de 20 martie 2014, la Hotel Pullman WTC, Bucuresti. 
FNTM a fost partener in cadrul acestui eveniment si a oferit participantilor o reducere de 50% din taxa de participare. Detalii... 

JCI FNTM Bussines Target Club, editia a 15-a despre Finantarea agriculturii oportunitatea urmatorului ciclu de dezvoltare a Romaniei, 25 februarie 2014
A 15-a editie a JCI FNTM Bussines Target Club, dedicata agriculturii, a avut loc la Clubul de Afaceri FNTM. 
Speakeri de calibru invitati: Robert Rekkers - CEO al IFN Agricover, cea mai mare institutie financiara non-bancara care finanteaza afaceri in domeniul agriculturii, si fost CEO al Bancii Transilvania; Marius Radu - Coordonator Fonduri Europene in cadrul UniCredit Tiriac Bank;Gabriel Pascut - Director General Agrovet, grup de companii activ din 1994 in domeniul agricol in Romania. Detalii despre eveniment... 

Lansare oferta pentru cele 3 Programe de instruire in management si cultura antreprenoriala, 25 februarie 2014
FNTM a dezvoltat instrumente online de educatie antreprenoriala si promovare pentru sprijinirea tinerilor antreprenori si a mediului de afaceri, lansand oportunitatea studierii la un pret redus a unuia din cele 3 Programee-Learning de instruire in management si cultura antreprenoriala. Detalii oferta...