Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Evenimentul Job Trends. Cum iti pregatesti cariera in noua lume digitala 30-03-2016

Va invitam sa urmariti noutati, dar si initiative FNTM pe pagina de Facebook AICI.

 


FNTM partener media 

Partener

 
 

Evenimentul ''Job Trends. Cum iti pregatesti cariera in noua lume digitala'' este dedicat studentilor, proaspeţilor absolventi din toate specializarile si oricăror persoane interesate. 

 

Esti absolvent sau inca student si te gandesti ca trebuie sa iti gasesti un loc de munca, sa te angajezi, dar dupa cateva interviuri iti dai seama ca nu ai nicio sansa daca nu ai experienta. Paradoxal, angajatorii doresc persoane cu oarece experienta.
Ce poti sa faci? Sa fii cu un pas inaintea altor studenti care vor termina facultatea odata cu tine, sa fii cu un pas inaintea proaspetilor absolventi cu care concurezi pe un loc de munca.

 

Participa la Job Trends si vei afla tot ce trebuie sa faci. Te vei intalni cu specialisti in recrutare, cu reprezentanti ai companiilor care ajuta studentii sa castige experienta profesionala, cu persoane care consiliaza in cariera. 
Vei sti cum si cand se te inscrii in programe dedicate si cum sa abordezi interviul de angajare, vei afla ce poti face in timpul facultatii, complementar scolii pe care o urmezi si vei descoperi importanta soft skills in procesul de recrutare.

 

Daca te preocupa viitoarea cariera, daca vrei sa obtii usor un loc de munca si in special pe cel dorit, daca vrei sa castigi in fata altor concurenti, esti invitat la Job Trends, editia a II-a.

 

 

Pentru detalii, program si inscriere, vizitati pagina evenimentului pe Concordcom.ro.
 

 

PARTENERI MEDIA

 

                  

 

                   

 

                                                                     
                                                                          

 


CU SPRIJINUL

 

 

       

 

 

       

             

 

Organizator: Concordcom.ro