Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Executive MBA al University of Hull la Cluj-Napoca: burse pentru manageri 12-01-2015

Un eseu în limba engleza, diploma de licenta sau o diplomă GMAT si un abonament pe 12 luni la editia print a Ziarului Financiar sunt cateva dintre conditiile de inscriere in cadrul programului  Executive MBA al University of Hull din Cluj-Napoca destinat managerilor.
 

Acest program de educatie se desfasoara pe plan local iar cei care doresc sa se inscrie isi pot trimite aplicatia pana la data de 20 ianuarie pe adresa de e-mail bursa@zf.ro. Ziarul Financiar si SIF Moldova ofera trei burse in valoare de cate 15.000 de euro pentru managerii care vor sa participe la acest program britanic.

 

„Clujul este locul ideal pentru acest program de EMBA: are oportunitati excelente pentru educatie ma­nageriala, suntem in­can­tati ca vom lucra cu practicieni din mediul de business, iar Universitatea Babes-Bolyai are istoria si experienta academica de care aveam nevoie pentru desfasurarea programului global al Hull University“,  a spus prof. Terry Williams, decanul Hull University Business School.
 

Anual, 200-300 de manageri se inscriu la diferite cursuri si programe de educatie manageriala. Pana in prezent, peste 4700 de manageri au absolvit cursurile programelor MBA sau Executive MBA in Romania.


 

Conditiile de inscriere in cadrul programului pentru cele trei burse de 15000 de euro sunt:

• Un eseu în limba engleza care sa raspunda la întrebarea: “If you were able, how would you improve the efficiency of the Romanian economy?” (o pagina de A4).

• Diploma de licenta (insotita de o copie tradusa în engleza) sau diplomă GMAT (The Graduate Management Admission Test) + minimum 3 ani de experienta profesionala

• Un abonament pe 12 luni la pachetul ZF şi BM (print), pe persoana fizica sau pe companie

• Dosarul electronic de aplicatie, care sa contina toate documentele de mai sus plus o fotografie in format digital. Acesta trebuie trimis pana pe 20 ianuarie 2015, inclusiv, la adresa bursa@zf.ro. 

Sursa (inclusiv foto): ZF