Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

FNTM recomandă concertul caritabil "Armonii de primăvară" 25-02-2013

 

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri recomanda evenimentul "Armonii de primăvară", pe 27 februarie, ajutând astfel o comunitate mică din sudul României să se dezvolte.

Evenimentul se desfăşoară la Școala Gimnazială de Arte nr.5, începând cu ora 19:00 alături de talentata pianistă Sînziana Mircea și de elevi excepționali ai școlii de arte, care te vor delecta cu armonii de Chopin, Mozart, Ravel sau Beriot (selecții pentru vioară, pian şi percuţie). 

Tânăra pianistă, studentă în anul II la Universitatea de Muzică si Dans din Köln, cea mai mare universitate de profil din Germania, la clasa Prof. Sheila Arnold, a avut frecvente apariţii în recitaluri solistice, dar şi camerale. A colaborat cu nume sonore ale muzicii clasice precum Alexandru Tomescu şi a susţinut numeroase recitaluri în ţară şi în străinătate:Festivalul Riva del Garda din Italia, Festivalul Aurora Chamber Music din Vänersborg-Suedia, “Teatrul ACT- Tinerii și muzica”, “Galele Tineriilor Laureați – Arcus”, turnee în Japonia şi Statele Unite etc. 

Banii strânși la eveniment sunt direcționați către PACT pentru COMUNITATE din care, începând cu luna mai 2013, vom continua să finanțăm proiecte gândite și realizate în folosul propriei comunități, de către grupuri de cetățeni activi  sau organizații mici locale din sudul României. 

În cadrul primei runde a programului PACT pentru COMUNITATE (august 2012 – aprilie 2013), sprijinim deja 11 proiecte comunitare în valoare de 110.000 RON. Cu o donație de 35 RON și tu poţi contribui la dezvoltarea de noi proiecte în satele și orașele mici din sudul României! 

Dacă vrei să participi la eveniment și să contribui la schimbările produse în comunitățile din sudul țării, poți comanda biletul la adresa de e-mail office@fundatiapact.ro până la data de 27 februarie sau achiziționa biletul la intrare, în ziua evenimentului. Persoanele care vor achiziţiona biletul la intrare sunt rugate, pentru buna desfăşurare a evenimentului, să ajungă cu jumătate de oră mai devreme.

Intrare: 35 RON (donație);

GazdăȘcoala Gimnazială de Arte, nr.5 (Strada Gheorghe Petrașcu, nr. 49);

Data și ora: miercuri, 27 februarie, ora 19.00.
sursa: 
fundatiapact.ro