Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

FNTM recomanda: Corporate Matching Event, Editia a VII-a 26-02-2014


Corporate Matching Event este un eveniment de business networking informal ce urmăreşte identificarea oportunităţilor de afaceri între participanţii prezenţi: antreprenori, manageri, consultanţi, freelanceri, şi de a lega parteneriate de durată.


Vino miercuri 5 martie, ora 19:00 la Studio Hermes in Centrul Vechi si interactioneaza cu antreprenori, colegi din breasla si persoane cu care poti lega parteneriate de afaceri, totul intr-un cadru informal si FUN!

Laszlo Pasco si Razvan Tudor sunt invitatii speciali ai Corporate Matching Event. Editia a VII-a isi propune sa abordeze o tema inedita despre business matching, prin care fiecare participant isi poate gasi un nou partener de afacere. Perspective de business, sfaturi de cariera si excelenta personala, sesiune de networking, oameni faini si multe surprize!!!

Partenerii media principali ai proiectului: Wall Street, Calendar Evenimente,Inspire, Metropotam, Business Live, Biz City, Workstikers, VipStyle, Revista Cariere, Business Women, Best Jobs.

Înregistrarea la eveniment se face completând formularul on-line(click) sau trimițând email la office@youngprofessionals.ro.

Principalul avantaj al networkingului profesionist îl reprezintă lărgirea reţelei de contacte în mediul de business, indiferent dacă e vorba de potenţiali clienţi, parteneri sau furnizori, chiar dacă rezultatele concrete se văd după o perioadă de timp. Cel mai important aspect al networkingului de business rămâne însă contactul direct. Oamenii nu fac business cu companii, ci cu alţi oameni, iar contactul direct este una dintre cele mai puternice si eficiente metode de promovare.

Programul evenimentului este urmatorul:

1.      Primirea invitatilor: 18:30 – 19:00

2.      Pitch-uri de 1min pentru participanti

3.      Moment artistic alaturi de Taissia

4.      Introducere

5.      Speech Laszlo Pacso

6.      Moment artistic alaturi de Taissia

7.      Speech Razvan Tudor

8.      Exercitii networking

9.      Tombola

10.  Business matching – se vor oferi premii daca sunt stabilite intalniri de matching.

Durata 2h 30 min

Locurile sunt limitate și înscrierea se face pe baza de listă de invitați.

Mai multe detalii pe: http://www.youngprofessionals.ro/eveniment/corporate-matching-event.html

Asociatia YPC crede cu tarie in comunitatea Young Professionals ca o metoda potrivita de a dezvolta un spatiu al dialogului bazat pe schimbul de idei si experiente. Prin activitatile derulate, YPC isi doreste sa isi lase amprenta nu doar asupra membrilor sai, dar si asupra societatii, prin implicarea in activitati indraznete si productive.

Ne dorim sa realizam o schimbare in societatea romaneasca in mentalitatea, modelele pe care aceasta le promoveaza & toleranta privind proiectele cu impact social. Consideram ca punctul de plecare in aceasta schimbare trebuie sa fie la nivel de individ.”Presedintele YPC, Dragos Barbalata

Persoana de contact: Irina Ditu, Project Manager

Tel.: +40 748 202 510
E-mail: irina.ditu@youngprofessionals.ro
Site: www.youngprofessionals.ro