Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

FNTM recomanda: Gutuie.ro - de la hartie de scris si pentru imprimanta, la tocatoare de hartie 21-04-2013

 

Piata comertului online creste de la an la an mult peste media de crestere economica a tarii. Pentru produsele IT&C, peste jumatate din comenzile sunt mai mari de 300 de lei. Acum poti sa-ti comanzi online nu doar electronice si carti, ci si acvarii, unghii false, biciclete sau rochii de mireasa.
 
Gutuie.ro, primul Mall de produse de birou, este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie.
 
Site-ul este initiativa de business a doi antreprenori romani: unul cunoaste foarte bine piata de papetarie si birotica din Romania, iar cel de-al doilea este expert in domeniul online. Impreuna au lansat in anul 2012 acest magazin online, pe o piata pe care furnizorii traditionali si-au aratat limitele. Gutuie.ro ofera urmatoarele categorii de produse: birotica (cutii, cuttere, dosare etc.), papetarie (caiete, etichete, hartie etc.), instrumente de scris (creioane, pixuri, stampile etc.), sisteme de prezentare (ecrane, panouri, flipchart etc.), IT&C (camere foto si video, laptopuri etc.), consumabile (cartuse, film, riboane etc.), tehnica de birou (aparate de etichetat, calculatoare, ghilotine etc.), mobilier, produse de curatenie, rechizite scolare, arta si grafica, seturi creative pentru copii.
 
Asa ca va invitam sa intrati pe Gutuie.ro, unde veti gasi produsele de care aveti nevoie, atunci cand aveti nevoie de ele.
 
De ce Gutuie.ro? Pentru ca gutuiul este un arbore de dimensiuni mai mici fata de alti arbori fructiferi, dar care produce fructe zdravene, rezistente in timp, pline de vitamine. Si pentru ca ne plac aceste fructe, am ales ca de acum inainte sa gasesti Totul pentru firma ta pe Gutuie.ro.