Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

FNTM recomanda: iPlan, program educational in domeniul planificarii strategice 28-02-2012

Planificarea strategica este o competenta esentiala a oricarui manager care isi doreste sa aduca o contributie semnificativa in organizatii si societate. Din pacate, oportunitatile de invatare a planificarii strategice in Romania sunt foarte putine: ori in companii multinationale, ori in programe costisitoare de MBA.

 

Programul pe care vi-l recomandam este iPlan, unul din cele mai bune programe educationale in domeniul planificarii strategice. Finantat prin programul POSDRU, iPlan este oferit GRATUIT managerilor. Valoarea de piata a programului este in jurul a 1000 EUR/persoana.

 

Pe scurt, iPlan vine in sprijinirea dezvoltarii capacitatii de a crea si implementa o strategie buna prin:

- identificarea competentelor personale de planificare strategica si imbunatatirea acestora prin intermediul unui instrument de diagnoza validata la London School of Economics – Strategic Driver;

- formare in realizarea structurata si practica a unei planificari strategice, folosind cea mai buna simulare de business din lume – Markstrat;

- sprijin in conceperea unui Plan de Dezvoltare Personala pe parcursul unui an.

 

Programul ofera:

- experienta unor consultanti practicieni de top din Romania care ghideaza participantii in acest proces;

- instrumente validate international si folosite in principalele scoli de business din lume sau in programe de MBA (Stanford, London Business School, NY University, INSEAD, IESE etc).

 

iPlan se adreseaza oricarui manager care are in subordine/coordonare minim 3 persoane.

 

La finalul programului, beneficiarii pot deveni membrii unei comunitati selecte de 1000 manageri care au terminat programul si sunt interesati in planificare strategica.

 

Programul presupune parcurgerea mai multor etape online si un seminar de 3 zile organizat pe Valea Prahovei, desfasurandu-se in total pe parcursul a aproximativ 5 luni, dar implicarea efectiva necesara din partea unui manager este de maxim 5 zile.

 

Pentru testimoniale si mai multe detalii cu privire la proiect va invitam sa accesati www.i-plan.ro sau www.the-network.ro/iplan