Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

FNTM recomanda: RBL antrenează 33 de antreprenori de la stres la succes. Fii unul dintre ei! 10-06-2013

"Am incercat tot felul de artificii pentru a-mi duce afacerea la nivelul urmator, insa rezultatele sunt modeste, mai cu seama in raport cu efortul...”

 

Suna familiar? Daca da, avem vesti bune pentru tine. Este un cerc vicios din care acum ai putea gasi mai usor iesirea.

 

Malcolm Gladwell spune, in „Outliers”, ca sunt necesare 10.000 de ore de practica pentru a excela intr-un domeniu. Iar afacerile nu fac exceptie.

 

Romanian Business Leaders are o echipa de 33 de Antrenori de Business care vor sa se implice voluntar si sa ofere directie si ghidaj antreprenorilor aflati la inceput. Sunt, la randul lor, antreprenori si lideri din business, modele vii ca se poate. Sunt oameni care inteleg provocarile cu care te confrunti, pentru ca, la randul lor, au trait experiente si emotii similare.

Obiectivul antrenorilor RBL este sa conduca 101 companii de la stres la succes, in cadrul unui proces de mentorat la nivel national. Cine sunt antrenorii?

 

Daca esti antreprenor, ai o afacere profitabila cu minim 3 angajati si o cifra anuala de afaceri de peste 101.000 de euro, te invitam sa te inscrii in program.

 

Cum functioneaza:

 

1. Completezi formularul de inscriere, il salvezi si il trimiti la 101@rbls.ro pana la 10 iulie 2013;

2. Esti invitat sa intri in program, dupa ce echipa de proiect iti evalueaza aplicatia;

3. Esti pus in contact cu antrenorul care alege sa iti fie mentor;

4. Ai o prima intalnire cu antrenorul si decideti de comun acord sa incepeti procesul de mentorat;

5. Incepi procesul de mentorat si ai acces la un centru dedicat de resurse pentru antreprenori, construit prin contributiile antrenorilor din program si al membrilor Romanian Business Leaders.

 

Te invitam să te inscrii in program aici.

Proiectul “101 companii de la stres la succes” porneste de la observatia ca foarte multe dintre companiile noi, cu potential, trec printr-o faza de stagnare si nu reusesc sa faca saltul spre prosperitate. Scopul proiectului este sa ajute antreprenorii sa depaseasca acest prag si sa isi multiplice rata de crestere. Proiectul face parte dintre inițiativele Fundației Romanian Business Leaders, RBLS, dedicate antreprenoriatului. Detalii despre Fundatie si despre proiecte se afla la www.rbls.ro.

 

Echipa “101 companii de la stres la succes” este coordonata de Sergiu Neguț (Wanted Transformation) si este alcatuita din: Aura Giurcaneanu si Raluca Soare (KPMG), Felix Pătrascanu (FAN Courier), Eugen Voicu (Aviva Pensii), Costin Taracila (Allen Overy), Sorin Tranca (Friends Advertising), Dan Cirstea (United), Oana Paun (The Hub Bucuresti), Mugurel Stan (Asociatia Euro<26 Romania), Florin Visa (Raiffeisen Investment), Claudiu Vrinceanu (Wall-Street.ro), Marius Stefan (Autonom rent-a-car), Madalin Dobre (Pierre Audoin Consultants), Ioana Traista (Fundatia PACT), Dora Surugiu (Maastricht School of Management), Radu Manolescu (KM Trust), Sorin Axinte (GLUE), Marius Bostan (VMB Partners), Daniela Cretu (John Maxwell Team), Peter Barta (Fundatia Post-Privatizare) si Andreea Rosca (Excel Communications).