Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

FNTM recomanda: Romanian Business Leaders se intalnesc cu liceenii romani! 19-03-2013Cautam 100 de liceeni ubercool din orasul tau, din clasele a X-a si a XI-a, care vor sa afle ce inseamna antreprenoriatul, direct de la sursa.

Daca esti unul dintre ei, vei sta de vorba cu 4 lideri din business, de la care vei afla cum si-au inceput afacerea, cum au crescut-o si cum si-au depasit frica de esec.

La primul eveniment (Brasov - 4 aprilie, intre orele 16-18, la Hotel ARO Palace), ii vei intalni peDragos Anastasiu (Eurolines), Lucian Anghel (Building Support Systems), Octavian Badescu(Sameday Courier) si Mihai Marcu (MedLife).

Pentru a participa la evenimentul din orasul tau, te rugam sa completezi formularul de inregistrare.

Pentru fiecare oras sunt 100 de locuri disponibile.

Pentru liceenii din Brasov, termenul-limita pentru inscrieri este vineri, 29 martie 2013!

Ce castigi din participare:

•             Vei afla ce inseamna sa fii antreprenor, direct de la antreprenori romani de succes

•             Vei putea sa vezi cum se lucreaza in companiile antreprenorilor

•             Vei primi cartea GHIDUL PRACTIC PENTRU ANTREPRENORI, scrisa de 8 antreprenori si sefi de companii din Romania

Mai multe detalii pe www.facebook.com/Ubercool.Antreprenor.

“VREAU SA FIU ANTREPRENOR” este un proiect Romanian Business Leaders pentru liceenii din clasele a X-a si a XI-a din Romania. Urmatoarele evenimente vor avea loc in Iasi (18 aprilie), Targu-Mures (25 aprilie), Cluj-Napoca (16 mai) si Timisoara (30 mai). Proiectul a fost generat la a doua editie a Romanian Business Leaders Summit de catre lideri din business pentru a promova si incuraja antreprenoriatul in randul tinerilor elevi de liceu.