Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

FNTM recomanda conferinta AFACERI.RO din Constanta – 19 iulie 2013 12-07-2013„Turismul de aventura – viitorul turismului mondial: Valorificarea potentialului turistic al Romaniei prin dezvoltarea  industriei de turism de aventura. 
Oportunitati pentru comunitatile locale” Va invitam sa participati la Conferinta AFACERI.RO care se va desfasura in Constanta
pe 19 iulie 2013, la sediul CCINA, sala de conferinte Euro Dobrogea, cu incepere la ora 13:00.

Conferinta Afaceri.ro Constanta isi propune sa furnizeze informatii practice si sa explice de ce turismul de aventura este viitorul turismului mondial. Va evidentia oportunitatea dezvoltarii industriei de turism de aventura in Romania, va pune bazele unui cluster specializat si va evidentiacontributiile la dezvoltarea viabila a comunitatilor locale.

Sunt asteptati constantenii, intreprinzatorii si profesionistii din industria ospitalitatii din intreaga tara, precum si cei care stiu sa fructifice oportunitati si sa le transforme in rezultate pentru a afla cum pot obtine beneficii din turismul de aventura in Romania, fie ca au sau nu o afacere in domeniu.

Programul evenimentului si lista completa de speakeri, dintre care ii amintim pe: Corina Martin - Presedinte Asociatia LITORAL-DELTA DUNARII, Razvan Filipescu - Presedinte Autoritatea Nationala pentru Turism, Cornel Gaina - Vicepresedinte Asociatia Patronatului in Turismul din Delta Dunării, Dan Juganaru - Director General CCINA Constanta, Daniel Cosnita  - Presedinte Asociatia Clusterelor din Romania, pot fi consultate in fisierul atasat sau la adresa: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-constanta-2013/ unde va invitam sa va inscrieti prin intermediul formularului online.

Participantii vor afla cum pot obtine beneficii din turismul de aventura în Romania, fie ca au sau nu o afacere în domeniu, cu atat mai mult cu cat Romania este în topul celor mai interesante 10 tari din punct de vedere al turismului de aventura la categoria tarilor în curs de dezvoltare, conform evaluarii facute pe 165 tari de catre Adventure Travel Trade Association, The George Washington University si Vital Wave Consulting (sursa: www.romania-insider.com).

INVITATI

Razvan Filipescu - Presedinte Autoritatea Nationala pentru Turism 
Corina Martin - Presedinte Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului si Asociatia Litoral-Delta Dunarii Cornel Gaina - Vicepresedinte Asociatia Patronatului in Turismul din Delta Dunării 
Ion Dănuţ Jugănaru - Director General, CCINA Constanta
Daniel Coșniță - Presedinte, Asociatia Clusterelor din Romania
Rodica Lupu - Managing Partner Loop Operations 
Bogdan Ghinet - Managing Partener, Acces Project Investments
Cristian Culea – Presedinte Junior Chamber International Constanta 2012
Ionut Tata – Fondator Iceberg
Marian Hanganu - Fondator Salesman Pride
Marius Alexa – CEO Arhipelago Interactive
Tudor Maxim - Fondator Elevate si Strategy Director Young Tours
Catalin Campeanu - Fondator BarciinBagaje.ro si Green Adventure 

Pentru inscriere si program, consultati atasamentul de mai jos.

 

Download: