Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

FNTM recomanda evenimentul Guerilla Small Business organizat de Romanian Business Accelerator 13-05-2013

 

Romanian Business Accelerator va invita joia viitoare, 16 mai, ora 16:00, in Aula Mare a Academiei de Studii Economice Bucuresti, la Guerilla Small Business . Potrivit organizatorilor, "Obiectivul pe care il urmarim prin acest eveniment este sa oferim suport pentru noua generatie de antreprenori de care Romania are atat de multa nevoie acum. Evenimentul este adresat tinerilor iar tematica este legata de: capcanele micii afaceri, cum sa faci bani pe propriile picioare? cum incepi o afacere, cum sa o cresti, cum sa eviti falimentul?"

Evenimentul va avea o sectiune separata de Q&A, la care tinerii prezenti vor pune intrebari antreprenorilor de succes. Va invit sa participati alaturi noi pentru a discuta despre experienta de business pe care o aveti si pentru a da sfaturi practice tinerilor care vor sa devina antreprenori sau care vor sa-si dezvolte afacerea.

In acest demers – atat pentru evenimentul de saptamana viitoare, cat si pentru evenimentele care vor urma - ii avem deja alaturi ca parteneri media pe cei de la Evenimentul Zilei si Capital.  

Pentru mai programul de desfasurare si mai multe detalii, vizitati hotnews.ro