Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

FNTM recomanda SMEs HOW TO 2015: 18 motive sa-ti insusesti kit-ul complet pentru o afacere de succes 27-05-2015

18 motive sa-ti insusesti kit-ul complet pentru o afacere de succes – SMEs How To 2015

28 Mai, Impact Hub, Bucuresti

 

Eveniment recomandat de:

Principalele provocari cu care se confrunta proprietarii de afaceri mici si mijlocii, importanta marketing-ului si branding-ului si nu in ultimul rand a tehnologiei in dezvoltarea afacerii, solutii moderne de reducere a costurilor si care sunt programele si fondurile europene pentru IMM-uri, sunt cateva din temele in discutie la SMEs How To, ce va avea loc pe 28 Mai, la Impact Hub, Bucuresti.

 

18 speakeri vor discuta in cadrul evenimentului despre tainele succesului lor, despre ce inseamna antreprenoriatul de succes, despre solutii si recomandari, directii si unelte necesare pentru dezvoltarea sau pentru deschiderea unei afaceri.

 

Evenimentul organizat de Business Review, aflat deja la a treia editie, va aduce in prim plan cele mai proaspete si relevante informatii de business, studii de caz, solutii practice pentru manageri, antreprenori si investitori.

 

SMEs How To este structurat pe mai multe Track-uri de discutii si sesiuni speciale pentru keynote speakeri si trece prin toate ramurile de interes in dezvoltarea unei afaceri, precum: marketing si branding, tehnologie, legislatie, optiuni de finantare si atragere a investitiilor, resurse umane.

 

In cadrul sesiunilor de discutii isi vor spune cuvantul specialisti in domeniu, Angel Investors si antreprenori de succes, printre care: 

•  Sergiu Negut, Owner SVP Consult, Associate Partner Frufru, Softelligence Romania, HART Consulting Romania, 2Parale

  Vladimir Oane, Director of Product, Hootsuite Media Inc

  Mihai Sfintescu, Partner, 3TS Capital Partners

  Dragos Rosca, Chairman and Shareholder, Delta Asset Invest, More Outsourcing, RBL

  Marcin Wojcicki, Business Development Manager, BVB, Bucharest Stock Exchange

  Marius Bostan, Fouder and Senior Partner at VMB Partners SA, President and Founder Member FNTM

  Ramona Ivan, Director, External Relations and Structural Funds Branch, CEC Bank

•  Marius Andronache, Manager, ICT & Cloud, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania

  Alina Georgescu, Sales Director, YMENS

  Wargha Enayati, President, Regina Maria

  Andrei Gosu, General Manager, ASCENDIS.

 

Care sunt provocarile actuale si principalele aspecte legale si de taxare de interes pentru IMM-uri vor fi dezbatute de catre Avocat Luisiana Dobrinescu, Dobrinescu Dobrev SCA si Ana Maria Andronic, Partener la Biris Goran SPARL.

 

Despre marketing si branding vor discuta Andrei Cohn, Creative Director & Managing Partner, CohnandJansen JWT si Andrei Rosca, General Manager, Spada.

 

Pentru a vedea toti speakerii care vor fi prezenti la eveniment si pentru mai multe detalii despre program si inregistrare, va rugam vizitati http://business-review.eu/br-events/smes-how-to-2015.

 

Toti cei interesati sa participe la SME’s How To se pot inscrie online, completand formularul de inregistrare de pe site-ul evenimentului sau direct la 031 040 09 31, email events@business-review.ro.

 

Micro-intreprinderile beneficiaza de un pret special de participare.
 

Business Review este liderul publicatiilor de afaceri de limba engleza de pe piata media. Cu o experienta de peste 17 ani, Business Review vine in intampinarea cumunitatilor de business locale si internationale cu stiri, analize de piata, comentarii si proiecte editoriale speciale. Totodata, Business Review organizeaza peste 20 de evenimente B2B anual, atragand peste 700 de companii si 2000 de participanti.

 

Pentru a afla mai multe despre Business Review, vizitati site-ul: www.business-review.eu