Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Ileana – Artisan Food & Butcher, magazinul cu produse romanesti apreciat in Londra 19-12-2014

“Ileana” -  Artisan Food & Butcher, un magazin cu produse romanesti din Londra, a fost numit de curand best new food shops, de unul dintre cele mai citite ghiduri online britanice, The Londonist.
 


In spatele acestei povesti sta Ileana Florea, o romanca din Barlad care vrea sa arate lumii ca preparatele din bucataria romaneasca isi merita locul in bucataria mondiala.

 

Pana sa devina antreprenoare, aceasta a lucrat in domeniul financiar, in cadrul unei firme. Deschiderea propriului magazin a insemnat mult pentru Ileana iar aceasta s-a încadrat cu succes în peisajul londonez de pe Watford Way.


 

”Am deschis magazinul din nostalgia mea pentru trecut. Din dorul meu pentru mancarea copilariei mele. Am fost mereu pasionata de pitorescul mancarii, am calatorit mult si am incercat multe gastronomii si am ajuns la concluzia ca mancarea romaneasca este cea mai buna. Pentru gustul ei simplu, dar si pentru ingredientele netratate chimic. Adica, fructele si legumele de sezon din gospodariile romanesti”, a declarat Ileana pentru publicatia Foodstory.ro.


 

Sursa (inclusiv foto) Agrointel