Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Incep atelierele pentru copii organizate de Edusa 10-06-2015
La sediul său din Corbeanca, Edusa dezvoltă cele mai interesante cursuri de vară pentru copii: robotică şi inginerie, electronică, mecanică şi programare, ateliere de educaţie ştiinţifică non-formală, arte vizuale şi multe altele!
Începând cu luna iunie, Edusa vă aduce cei mai interesanți, non-formali și creativi furnizori de educație.

 

 

În 20 și 21 iunie se desfășoară primele ateliere de robotică și inginerie - Micii Ingineri și Stăpânul Roboților, în comuna Corbeanca, județul Ilfov.

 

 
Intră în lumea fascinantă a roboticii și ingineriei!
 
La atelierul Micii Ingineri învăţăm să animăm mecanismele construite cu ajutorul programării obiectuale WeDo, bazată pe utilizarea unor blocuri colorate care corespund unor comenzi sau instrucţiuni.
 
La atelierul Stăpânul Roboților se folosesc kituri educaţionale LEGO® Education MINDSTORMS™ EV3, structuri Technics şi kituri de extensie proiectate de Cursiva cu care micii sau marii ingineri vor construi roboţi.
 
Aceste ateliere sunt un mix perfect între amuzament şi învăţare. Obiectivul nostru este să livrăm cunoaştere teoretică şi practică despre principiile de bază ale ştiinţelor naturii, fizicii, matematicii şi ingineriei. Învăţăm despre mişcare, forţe, frecare, motoare, putere, moment, senzori, elemente de structură sau mecanisme cum ar fi angrenajele, scripeţii, planul înclinat şi pârghiile. 
 
 
Program
20 iunie
Stăpânul Roboților, sesiune I: 10 - 14 ani, 11:00 – 13:00
Micii Ingineri, sesiune I: 6 - 10 ani, 13:30 – 15:00
 
21 iunie
Stăpânul Roboților, sesiune II: 10 - 14 ani, 11:00 – 13:00
Micii Ingineri, sesiune II: 6 - 10 ani, 13:30 – 15:00
 
Preț: 
Stăpânul Roboților: 175 lei/ 2 sesiuni
Micii Ingineri: 125 lei/ 2 sesiuni
 
 
Înscrieri AICI
 
 
 
În 24 si 25 iunie Edusa va organiza primele ateliere de educație științifică non-formală pentru copii deștepți, pasionați de știință!
 
Experimentează distracția în laborator!
 
Învață cum să-ți construiești propria pompă de apă sau să creezi mâna lui Frankenstein cu ajutorul unei reacții chimice.

Vino la atelierele de educație știintifică non-formală pentru copii deștepți, pasionați de știință! Acestea se bazează pe principiile invațării experiențiale și se constituie exclusiv din activități practice și experimente științifice adresate copiilor cu vârste între 6 si 11 ani.

Ajută-ți copilul să se distreze într-un mediu în care știința este pusă la îndemâna lui, să-și dezvolte abilitațile de analiză si sinteză, de prezentare, de lucru individual și în echipa. 

Aici va învăța concepte științifice de bază cum ar fi volumul, densitatea sau forțele și iși va îmbogați cunoștințele despr
e fenomenele naturale din jurul său.


Program
24 si 25 iunie
6 - 8 ani, 10:00 – 11:00
9 - 11 ani, 11:30 – 12:30
Preț: 40 lei/ copil (include toate materialele necesare)
 
Înscrieri AICI
 

Atelierele vor avea loc la sediul Edusa - judetul Ilfov, Comuna Corbeanca, Sat Tamasi, Str. Sportului, 29A.
 

Te invităm să descoperi și celelalte ateliere Edusa ale lunii iunie!
 

Contact
Email: contact@edusa.ro
Mobil: 0727 361 437 | 0786 494 885
 
 

SC Edusa SRL este o structură de economie socială înființată de FNTM, în cadrul proiectului SUCCES  – Susținem creșterea competitivității economiei sociale, cofinațat din FSE, prin POSDRU 2007-2013, 'Investește în oameni!'.