Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Invitam 14 manageri la misiunea economica Tehnologii si procese moderne in industria vitivinicola, din Bavaria 11-06-2015

Va invitam la misiunea economica „Tehnologii si procese moderne in industria vitivinicola“, ce va fi organizata in Bavaria, in perioada 29 noiembrie - 4 decembrie 2015, de Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM impreuna cu partenerul em&s din Germania. 

Misiunea se
 desfasoara in cadrul Programului Bayern - Fit for Partnership”, sustinut de Ministerul pentru Economie, Infrastructura, Transport si Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International.


Delegatia romana va avea in componenta sa 14 persoane de conducere din companii din industria vinului, inclusiv importatori si distribuitori de masini si echipamente specifice domeniului vitivinicol.
 

Locurile fiind limitate, va rugam sa aplicati cat mai curand, deoarece selectia se va realiza, de catre Ministerul pentru Economie din landul Bavaria, pe principiul primul venit - primul servit


Programul orientativ al delegatiei si formularul de aplicare pot fi consultate mai jos. 

 

                             


Trimiteti Forumalul de aplicare completat cu datele companiei, problemele si nevoile Dvs, intentiile de dezvoltare si investitiile previzionate, la info@fntm.ro.  
 
Ne puteti contacta si la la 0728 170 600, pentru a confirma intentia dumneavoastra de participare.

In cadrul delegatiei vor fi organizate vizite la companii bavareze, intalniri cu furnizori de instalatii si echipamente pentru vinificatie, containere si rezervoare, tehnologii de curatare, de umplere si etansare, tehnologii de etichetare si ambalare, analiza si controlul reziduurilor, echipamente, masini si utilaje agricole pentru viticultura, consultanta, certificare, sisteme de management al calitatii si mediului din industria vitivinicola din Bavaria.


Această actiune are rolul de a sustine si a promova cooperarea economica dintre Romania si Germania, de a facilita transferul de know-how si accesul la produse si tehnologii moderne din Bavaria. 

 


Taxa de participare: Costul acestei misiuni economice este de 2500 RON si include: transport Bucuresti - München dus-intors prin compania aeriana Tarom, vizite la companii si organizare de mese rotunde cu intreprinzatori germani, traducere, cazare in regim single, masa si asigurare de sanatate in Germania.

 

Evaluarea aplicatiilor va fi realizata de catre Ministerul pentru Economie, Infrastructură, Transport si Tehnologie din landul Bavaria, care va selecta cei 14 participanti care vor reprezenta tara noastra. 
Participantilor selectati in urma evaluarii aplicatiilor li se vor transmite programul si detalii cu privire la desfasurarea misiunii economice in perioada urmatoare.


 

Rezervati-va locul acum!


Misiuni economice organizate de FNTM în ultimii 10 ani, regasiti aici.


Impresii de la participanti

Misiunea economica Utilaje si tehnologii moderne pentru Agricultura, 2014

 


 

Vasile Bunduc - Director General Avicola Lumina, Constanta
Mi s-a parut  interesanta preocuparea Ministerul pentru Economie, Infrastructură, Transport și Tehnologie din Landul Bavaria de a promova si sustine activitatea atat a companiilor mici in care activeaza membrii familiei, cat si acele companii care s-au dezvoltat si in prezent activeaza  si pe alte continente. Romania este o buna piata de desfacere pentru producatorii de echipamente agricole si zootehnice, iar noi pentru a putea fi competitivi avem nevoie de tehnologie moderna. Organizarea acestei misiuni, atat din partea FNTM cat si din partea Bayern International a fost impecabila. FELICITARI!

Mihnea Poptelecan - Administrator Ecovert, Blaj, Alba
As vrea sa multumesc celor de la FNTM din Romania pentru oportunitatea de a vizita partea de sud a Germaniei. Toata vizita a fost foarte bine organizata, managerii din companiile pe care le-am vizitat au avut disponibilitatea de a ne primi si de a ne arata munca pe care o fac, viziunea lor manageriala, gandirea si modul lor de a conduce o afacere.
Firma Stella, cu care am avut mai multe discutii pe perioada delegatiei, este vizata de noi pentru realizarea unor contracte de achizitie de uscatoare. Mai multe aici


 

Misiunea economica Sanatate – Tehnologii si echipamente moderne in sistemul medical, 2011

Dr. Erdin Borgazi - Manager Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanta
Din punct de vedere al experientei traite, a fost de departe cea mai buna misiune la care am participat privind modul de organizare, programul si rigurozitatea specific nemteasca, si ma bucur ca am putut sa fac parte din echipa care a participat, multumindu-va pentru invitatie.” 

Dr.Madalin Teodorescu - Consilier Ministerul Sanatatii
Impresia mea in legatura cu participarea la misiunea economica din Bavaria este excelenta, iar organizarea acesteia atat din partea Romaniei cat si din partea Germaniei a fost una impecabila."

 

Misiunea economica Industria apelor: Tehnologii moderne în domeniul combaterii inundaţiilor, 2012

Simona Olimpia Negru – Director, Ministerul Mediului si Padurilor
"Misiunea economica a fost o activitate in urma careia am stabilit numeroase contacte cu specialisti din domeniul managementului riscului la inundatii, o experienta din care am avut multe lucruri de invatat (...) Am descoperit cu aceasta ocazie specialisti cu o pregatire deosebita, care ofereau solutii simple dar eficiente, dar si prieteni ospitalieri si am avut ocazia unui schimb de know-how deosebit de important."

SC AQUAPROIECT SA Bucuresti - ing. Monica Ghihanis
"Misiunea economica a fost deosebit de interesanta si de bine organizata. Personal, am fost interesata de modul de aplicare a masurilor de combatere a inundatiilor si de rezultatul acestora in realitate.Am fost uimita de modul cum se pot realiza aceste constructii hidrotehnice, astfel incat sa se armonizeze atat de mult cu mediul inconjurator. Mi-au placut foarte mult toate prezentarile si vizitele la care am luat parte si sper sa putem si noi realiza la noi in tara astfel de lucruri."