Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Invitatie la "Targul Romania - Italia", 2 si 3 martie 2013 la Teatrul Tendastrice din Roma 28-02-2013

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri alaturi de Camera de Comert si Industrie a Romaniei - Camera Nationala, prin amabilitatea Asociatiei Romanilor din Italia, are placerea de a va face cunscuta oportunitatea de a participa la Targul Romania - Italia, a doua editie, ce va avea loc in perioada 2 - 3 martie 2013, la Teatrul Tendastrice din Roma, in Italia.

 

Evenimentul reprezinta una dintre cele mai importante manifestari derulate de structurile asociative ale comunitatii romanesti din Italia. Desfasurat sub deviza Impreuna pentru a ne cunoaste mai bine, targul va pune in contact antreprenori romani, atat din tara, cat si din Italia, antreprenori italieni si cea mai mare comunitate de straini din Italia - comunitatea romaneasca, ce numara circa 1,1 milioane de persoane, carora li se va alatura si publicul italian.

 

Prin tematica targului, ce vizeaza doua paliere - turism si servicii, organizatorii doresc, pe de o parte, sa puna in contact agentii economici din Romania cu reprezentantii industriei turistice din Italia (tour-operatori, companii de croaziera, agentii private, consortii sau organizatii profesionale de profil) si, pe de alta parte, sa reuneasca reprezentanti din domenii diverse ale serviciilor, precum: transporturi (indeosebi transport aerian), telefonie, servicii bancare, de transfer de bani si asigurari, servicii medicale, constructori si agentii imobiliare.

 

            Programul targului include doua zile de expozitie, precum si simpozioane, la care vor participa reprezentanti ai autoritatilor si ai mass-media, si spectacole adresate publicului larg. La targ au fost invitati sa participe si reprezentanti ai institutiilor publice din Romania (Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Economiei si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale), precum si ai institutiilor din Italia.

 

            Operatorii economici interesati sa participe cu stand in cadrul Targului Romania - Italia dispun de doua tipuri de stand-uri, cu valori cuprinse intre 1.350 Euro si 1.550 Euro. Pentru mai multe detalii privind oferta si costurile implicate, va rugam sa consultati pachetul de participare atasat si planimetria locului de desfasurare.

 

            Companiile interesate sa participe la Targul Romania - Italia sunt rugate sa transmita un e-mail la adresa adrian.marica@ccir.ro, care sa contina numele companiei si al reprezentantului / reprezentantilor acesteia, nu mai tarziu de 10 februarie 2013.

 

Pentru mai multe detalii, persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este Dl. Adrian Marica, Consilier de Zona, Directia Reprezentare Camerala, telefon: 021 319 00 88, fax: 021 311 75 15, e-mail: adrian.marica@ccir.ro.

 

 

 Camera de Comert si Industrie Bucuresti
Centrul Relatii Membri si Organizare Evenimente, 
Targuri, Expozitii
Tel/fax: 021.319.00.76