Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Invitatie la Conferinta FNTM - Mures: Solutii de dezvoltare economica pentru mediul rural 05-09-2012


INVITAȚIE

Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri – FNTM are plăcerea de a invita întreprinzători, manageri, precum și persoane interesate de dezvoltarea unei afaceri, să descopere oportunități de dezvoltare, finanțare și educaţie, la

Conferinţa “Soluţii pentru dezvoltarea economică a comunităţilor rurale”
27 septembrie 2012, orele 900 – 1600
Tîrgu Mureş, Casa de oaspeţi a Primariei

Conferința este deschisă oamenilor de afaceri și persoanelor cheie din administrația locală din mediul rural şi va cuprinde prezentări, sesiuni interactive de discuţii între participanţi si consultanţi şi un prânz în format deschis, existând posibilitatea comunicării informale.

Evenimentul se dorește a fi un sprijin acordat întreprinzătorilor şi factorilor de decizie din cadrul autorităților publice locale, în demersul lor de a asigura dezvoltarea comunității locale, prin dezvoltare economică și creșterea capacității administrative.

La Conferință vor participa profesori și consultanți cu o vastă experiență în management, administrație publică, finanțe, dezvoltare locală, ce vor raspunde întrebărilor și vor acorda asistență directă pe subiectele și problemele ridicate de către dumneavoastră. Temele abordate pe parcusul conferinței se regăsesc în Agenda care însoţeşte această invitaţie.

Vă invităm să vă înscrieţi la Conferinţă până la data de 21 septembrie 2012, prin transmiterea datelor de contact către Consultantul Regional FNTM Răzvan Vlasiu, tel. 0733.448.008, emailrazvan.vlasiu@fntm.ro. Taxa de participare la eveniment este de 200 lei şi se poate achita prin bancă în contul RO64 BRDE 410S V216 1692 4100 sau cu numerar înainte de începerea evenimentului. Taxa acoperă parţial costurile desfăşurării acestei iniţiative, majoritatea cheltuielilor fiind suportate de FNTM.

Fiecărui participant la Conferință i se va acorda o bursă în valoare de 1000 lei, pentru înscrierea la cursul online “Program de Educație Managerială”, lansat de FNTM. Cursul se desfășoară pe o perioadă de 6 luni și oferă instrumentele pentru dezvoltarea unei afaceri de succes, prin parcurgerea a 5 module de curs concepute de o echipă de profesori recunoscuţi în mediile universitare: Plan de afacere, Management financiar, Management strategic, Management de proiect, Iniţiere IT pentru afaceri.

Participanţii vor primi o Diplomă care va atesta prezența la eveniment. 

Această acțiune se înscrie în misiunea Fundației Naționale a Tinerilor Manageri de promovare a culturii manageriale moderne în societatea românească, în spiritul economiei de piață şi a valorilor capitalismului de tip occidental.