Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

INVITATIE la Conferinta online Alba Iulia 360 Antreprenoriatul, o solutie pentru comunitati dezavantajate 17-11-2020

Avem onoarea de a vă invita la conferința online de joi, 19 noiembrie 2020, dedicată prezentării noilor afaceri înființate în Alba Iulia în cadrul proiectului Alba Iulia 360.

 

Proiectul Alba Iulia 360 a vizat un grup de 560 de persoane aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială din cinci comunităţi marginalizate ale Municipiului Alba Iulia, în care există populaţie aparţinând minorităţii rome: Zgura, Partoş, Trandafirilor, Barbu Lăutaru, Ciocârliei-Pompieri. Proiectul a avut și o componentă antreprenorială, de pregătire și de încurajare a deschiderii unor afaceri în aceste comunități.

 

Puteți participa la conferința online dând click pe acest link: https://zoom.us/j/96410444304

 

La conferința de joi, vom avea oportunitatea de a cunoaște experiența protagoniștilor noilor afaceri înființate, greutățile pe care le-au depășit, încercările care le stau înainte. Vom putea discuta și vedea cum putem îmbunătăți și multiplica astfel de experiențe în viitor.


atașăm agenda conferinței și vă stăm la dispoziție cu toate informațiile tehnice necesare conectării
online. Detalii despre participarea on-line puteți obține de la expertul FNTM Claudia Pilat: claudia.pilat@fntm.ro, tel. 0745861220.


 


Click pe imagine pentru rezoluție mărită

 

Vă așteptăm!


Echipa Alba Iulia 360


 

Proiectul „Alba Iulia 360“(cod POCU/18/4/1/101639), cu o durată de 36 de luni, este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: Liceul de Arte ,,Regina Maria" Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Filiala de Cruce Roșie a Județului  Alba, Agentia Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Fundația PAEM Alba, DAD EXPERTISE S.R.L., BPI Management Consulting Romînia SRL, INTRATEST S.A., Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia, Asociația pentru Dezvoltare și Incluziune Socială.

Alba Iulia 360  se adresează unui grup țintă de circa 560 de persoane aflate în risc de  sărăcie şi excluziune socială din cinci comunităţi marginalizate ale Municipiului Alba Iulia, în care există populaţie aparţinând minorităţii rome: Zgura, Partoş, Trandafirilor, Barbu Lăutaru, Ciocârliei-Pompieri. Comunitățile sunt situate atât la periferie, cât și în centrul municipiului. Toate serviciile proiectului sunt gratuite.