Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Invitatie la Conferinta Regionala Solutii pentru dezvoltarea economica a comunitatilor locale 22-10-2013Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri va invita la Conferinta Regionala „Solutii pentru dezvoltarea economica a comunitatilor locale”, care va avea loc Joi 21 noiembrie  2013, in Zalau – Sala Avram Iancu a Primariei Municipiului Zalau. Evenimentul este deschis oamenilor de afaceri si persoanelor cheie din administratia publica locala din Salaj, Cluj, Bistrita-Nasaud, Bihor, Maramures si Satu Mare.

Conferinta va cuprinde prezentari, sesiuni interactive de discutii intre consultanti si participanti si un pranz in format deschis, existand posibilitatea comunicării informale. Vor fi abordate teme de interes, cu accent pe implementarea unor instrumente de stimulare a dezvoltarii economice pe termen mediu si lung, in comunitatile urbane si rurale.

Temele conferintei vor fi sustinute de
consultanti, antreprenori si profesori cu o experientă importanta in management, administratie publica, finante, dezvoltare locala, tehnologia informatiei si comunicatii ce vor raspunde intrebarilor si vor acorda asistenta directa pe subiectele si problemele ridicate de catre dumneavoastra.

Va invitam sa va inscrieti la Conferinta pana miercuri 20 noiembrie 2013, ora 12.00, prin transmiterea datelor de contact la adresa de e-mail info@fntm.ro sau la tel. 0785 277 314.
Daca aveti parteneri sau cunostinte in Regiunea Nord-Vest care doresc sa participe la un astfel de eveniment, avem rugamintea de a transmite catre acestia Invitatia si Agenda si de a promova conferinta in retelele sociale.

Taxa de participare la eveniment este de 300 lei si se poate achita prin virament bancar in contul RO64 BRDE 410S V216 1692 4100 sau cu numerar, inainte de inceperea evenimentului.

Fiecarui participant la conferinta i se va acorda ca BONUS înscrierea gratuită la unul dintre Programele online de Educatie Manageriala FNTM, in valoare de 1000 RON. Programele se desfasoara pe parcursul a 6 luni si ofera instrumentele necesare dezvoltarii unei afaceri de succes, prin parcurgerea a minim 5 module de curs, concepute de o echipa de profesori de renume din mediul academic romanesc.

Evenimentul regional care va avea loc in Zalau se inscrie in misiunea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri de promovare a culturii manageriale moderne in societatea romaneasca, in spiritul economiei de piata si a valorilor civilizatiei de tip occidental.

 

Cu deosebita consideratie,

Marius Bostan - Presedinte

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri – FNTM
Dumbrava Rosie 2, Bucuresti, www.fntm.ro


(programul conferintei il puteti descarca de mai jos)