Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Mai mult decât o destinație: un adevărat trip 30-10-2015

Când simți că ți-ar prinde bine să pleci în călătorie, știi bine că îți dorești mai mult decât să parcurgi o distanță oarecare. Știi că vrei să evadezi din rutină, să-ți reîncarci bateriile cu energie.  Iar energia vine din experiențele pe care le trăiești. Și pentru asta există TRIPDor.
 

TRIPDor este un alt fel de agenție de turism, care nu se rezumă la obiective și acomodare. Toate ofertele noastre sunt selectate cu grijă, astfel încât să fie experiențe de care îți vei aminti cu plăcere la întoarcere. Ne străduim mereu să-ți oferim vacanțe sau weekenduri despre care vei povesti cu entuziasm alor tăi.  Să povestești cum ai descoperit locuri noi, care nici nu credeai că pot să existe în România. Sau cum ți-ai luat inima în dinți și ai pornit într-o aventură plină de adrenalină, într-un loc plin de autenticitate.
 

Pentru că, atunci când pur și simplu ți-e dor să trăiești, cel mai bun lucru e un „trip” – adică o călătorie din toate punctele de vedere: pentru minte, pentru inimă și pentru simțuri.
 

La Bran, sunt mult mai multe de făcut, de exemplu, decât să vezi castelul. La Bran e de trăit. De respirat aerul tare de munte, de mâncat bulz făcut în jar cu brânza proaspăt adusă de la stână. Sau, dacă îți place adrenalina, în Bran poți să te dai cu ATV-ul sau – dacă te ține – chiar cu parapanta! Poți face cât de multă mișcare vrei, știind că te poți oricând întoarce la cel mai odihnitor pat, la pensiunea aleasă cu grijă de TRIPDor, unde vei savura preparatele tradiționale făcute cu ce are gazda prin ogradă.

Dar grăbește-te să îți rezervi locul cât mai e disponibil pe www.tripdor.ro. 

 
 

SC Tripdor Travel SRL este o structură de economie socială cofinanțată din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investește în oameni!”