Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Mai sunt patru locuri la misiunea economică din Bavaria, „Industria lemnului si a mobilei” 23-05-2018

 

 

Mai sunt 4 locuri la misiunea economica „Industria lemnului si a mobilei”, organizata in Bavaria, in perioada 9-13 iulie 2018, de catre Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM si partenerul german TUM-Tech.

 

Va rugam ca pana vineri, 8 iunie 2018, sa confirmati intentia de participare in cadrul delegatiei ce va reprezenta tara noastra.

 

Delegatia face parte din Programul „Bayern-Fit for Partnership”, sustinut de Ministerul de Stat pentru Economie, Infrastructura, Transport si Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International.

In cadrul misiunii economice sunt organizate vizite si intalniri cu peste 15 companii si institutii bavareze, furnizori de tehnologie si echipamente, producatori de materii prime si produse conexe pentru industria lemnului si a mobilei. Intalnirile includ vizite la facilitati de productie, la inteprinderi de referinta in prelucarea lemnului, fabricarea mobilei si a elementelor de constructie si a cherestelei, intalniri Business to Business si intalnire oficiala la Ministerul Bavarez pentru Economie si Media, Energie si Tehnologie.

 

Inscrierea se realizeaza prin transmiterea Formularului de aplicare catre info@fntm.ro
Contactați-ne la 0729232527 - Manager de proiect Olteanu Ioana, pentru a confirma intenția dumneavoastră de participare. 


Ministerul pentru Economie din landul Bavaria va selecta reprezentantii Romaniei in cadrul misiunii economice.

 

Invitatia de participareFormularul de aplicare si un Program orientativ se pot descarca de aici.