Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter 21 noiembrie 2017 ­čôĘ 45.000 euro pentru rom├ónii din Diaspora | Training EconomicZoom - Finan╚Ťe esen╚Ťiale | Access MBA | RePatriot la Alba Iulia 21-11-2017
45.000 euro pentru românii din Diaspora | Training EconomicZoom - Finan╚Ťe esen╚Ťiale | Access MBA | RePatriot la Alba Iulia
   
 
 
 
[
 
 
 
Reducere 10% prin FNTM la workshop-ul EconomicZOOM: Finan╚Ťe esen╚Ťiale pentru Antreprenori ╚Öi IMM
 
Radu Limpede, economist, consultant financiar ╚Öi trainer ofer─â un Training ╚Öi Workshop de Analiz─â dedicat finan╚Ťelor pentru IMM: prag de rentabilitate, modelare financiar─â a Planului de Afaceri, rate cheie, Evaluarea Firmei.  
 
Prin intermediul FNTM, partener al evenimentului, pute╚Ťi beneficia de o reducere de 10% din pre╚Ťul workshop-urilor.
 
Detalii ╚Öi înscriere
 
45.000 euro finan╚Ťare pentru românii din Diaspora care doresc s─â înfiin╚Ťeze start-up-uri în România
 
Românii din Diaspora care vor s─â deschid─â afaceri în România, în mediul urban, pot primi granturi în valoare de 35.000 de euro fiecare împreun─â cu un curs online de formare antreprenorial─â, servicii de mentorat ╚Öi consiliere, în valoare de peste 10.000 euro, prin programul RO-WIN - Succes în România, în parteneriat cu Impact Hub Bucharest ╚Öi GEA Strategy & Consulting.
 
Detalii ╚Öi înscriere
 
 
 
10 antreprenori români la Forumul Youth Entrepreneurship in a Modern Society, 21 - 22 Noiembrie, Chi╚Öin─âu
 
În aceast─â s─âpt─âmân─â, 10 antreprenori români de succes particip─â la Forumul ”Youth entrepreneurship in a Modern Society” de la Chi╚Öin─âu. La Forum se vor întâlni peste 130 de antreprenori, oameni de afaceri, exper╚Ťi în inovare ╚Öi practicieni din R. Moldova, România, Ucraina, Italia, Georgia ╚Öi Armenia pentru a discuta oportunit─â╚Ťi de business ╚Öi pentru a stabili noi parteneriate pentru extinderea afacerilor.

Evenimentul este organizat de c─âtre ANTiM în cadrul programului Erasmus+, gestionat de Comisia European─â. FNTM este partener din partea României.
 
Mai multe detalii
 
Access MBA: Întâlniri One-to-One cu ╚Öcoli de afaceri de top din lume
 
Access MBA va organiza pe 4 decembrie un eveniment One-to-One MBA care v─â ofer─â oportunitatea de a afla mai multe despre cele mai recunoscute diplome de afaceri din lume - MBA ╚Öi MBA în management - ╚Öi s─â vorbi╚Ťi direct cu directorii comisiilor de admitere din cadrul celor mai importante ╚Öcoli de afaceri interna╚Ťionale.
 
G─âsi╚Ťi MBA-ul potrivit pentru dvs. la evenimentul Access MBA din Bucure╚Öti, 4 decembrie! Face╚Ťi cuno╚Ötin╚Ť─â individual cu directorii de admitere din ╚Öcolile de business de top din întreaga lume.
 
Rezerva╚Ťi-v─â întâlnirile One-to-One.
 
Detalii ╚Öi înscriere
 
 
 
33.000 de euro finan╚Ťare pentru românii din Diaspora care pornesc o afacere în România
 
Românii din str─âin─âtate care doresc s─â porneasc─â afaceri non-agricole în România, pot ob╚Ťine peste 30.000 de Euro finan╚Ťare prin proiectul "Antreprenor ACAS─é". 
Proiectul este implementat de Asocia╚Ťia Inceptus România, împreun─â cu ROMBEL - Comunitatea Românilor din Belgia, Asocia╚Ťia Dezvoltarea Capitalului Uman ╚Öi SC FiaTest SRL.
V─â invit─âm s─â citi╚Ťi detalii în articol ╚Öi s─â aplica╚Ťi prin Formularul de înscriere, dac─â sunte╚Ťi interesa╚Ťi s─â participa╚Ťi in proiect.
 
Mai multe detalii
 
Afla╚Ťi ultimele oportunit─â╚Ťi de afaceri de la Bucure╚Öti Business Days 2017, 14 ╚Öi 15 decembrie
 
București Business Days 2017 este cel mai important eveniment de business al anului din București și se va desfășura pe 14 și 15 decembrie 2017, la Hotel Ramada Nord.
 
Evenimentul va aduna peste 1000 de antreprenori, manageri ╚Öi profesioni╚Öti din diferite domenii ╚Öi peste 100 de speakeri - antreprenori de succes, manageri performan╚Ťi din companii cu notorietate pe pia╚Ť─â ╚Öi profesioni╚Öti cu experien╚Ť─â ╚Öi reputa╚Ťie profesional─â impecabil─â în domeniul lor de expertiz─â.
La eveniment va vorbi ╚Öi Marius Bostan, membru fondator FNTM. 
 
 
Mai multe detalii ╚Öi înscriere
 
 
RePatriot prezint─â la Alba Iulia, de Ziua Na╚Ťional─â, proiectele speciale dedicate Anului Centenar
 
Un grup de antreprenori din echipa RePatriot va merge la Alba Iulia, pe 1 decembrie, la manifest─ârile prilejuite de Ziua Na╚Ťional─â ╚Öi va participa la o conferin╚Ť─â festiv─â organizat─â cu sprijinul comunit─â╚Ťii locale. Cea de-a treia edi╚Ťie a Conferin╚Ťei RePatriot de la Alba Iulia se va desf─â╚Öura începand cu ora 17.00, la Universitatea “1 Decembrie 1918”, în Amfiteatrul A9.
 
Evenimentul de la Alba Iulia este locul de întâlnire pentru oamenii de afaceri din România care vor s─â aloce timp ╚Öi s─â investeasc─â în proiectele consacrate ale RePatriot ╚Öi în ini╚Ťiativele noi care vor fi puse în practic─â în 2018.

Dintre cele mai importante proiecte RePatriot care vor fi dezvoltate în 2018 amintim organizarea RePatriot Business Summit 2018 la Alba Iulia, în prima s─âpt─âmân─â a lunii octombrie, ╚Öi Top 100 Români din Diaspora.
 
Citi╚Ťi mai mult
 
 
 
România se al─âtur─â Giving Tuesday, ziua mondial─â a faptelor bune
 
România se al─âtura în 2017 mi╚Öc─ârii interna╚Ťionale Giving Tuesday ╚Öi s─ârb─âtore╚Öte pe 28 noiembrie, al─âturi de alte 100 de ╚Ť─âri, ziua mondial─â a faptelor bune. Giving Tuesday a generat în 2016 dona╚Ťii online de peste 177 milioane de dolari cu implicarea organiza╚Ťiilor, companiilor, institu╚Ťiilor ╚Öi oamenilor.
 
Mai multe detalii
 
Sprint pe pia╚Ťa financiar─â - ultima sut─â de metri pentru preg─âtirea implement─ârii MiFID II /MiFIR II
 
Pe 24 noiembrie va avea loc evenimentul “Pia╚Ťa Financiar─â de Investi╚Ťii în 2018”, de tip dezbatere, care reune╚Öte speciali╚Öti din pia╚Ťa financiar-bancar─â pentru a discuta teme de interes comun cu reprezenta┼úi din partea Autorit─â╚Ťii de Supraveghere Financiar─â ╚Öi BNR.
 
Mai multe detalii ╚Öi înscriere
 
 
 
Catalogul surselor de finan╚Ťare ADR Centru pentru luna noiembrie 2017
 
Consulta╚Ťi Catalogul surselor de finan╚Ťare pentru luna noiembrie 2017, care con╚Ťine cele patru sec╚Ťiuni adresate societ─â╚Ťilor comerciale, autorit─â╚Ťilor publice, organiza╚Ťiilor neguvernamentale ╚Öi universit─â╚Ťilor. 
 
Mai multe detalii
 
70 de startup-uri se preg─âtesc pentru finala Startarium PitchDay din 27 noiembrie
 
Startarium a anun╚Ťat Finala Startarium PitchDay 2017 ╚Öi lista start-up-urilor care vor sus╚Ťine pitch-uri în cadrul unui eveniment maraton din data de 27 noiembrie, la Radisson Blu Hotel.
Antreprenorii care vor reu╚Öi s─â conving─â juriul vor câ╚Ötiga premii în valoare total─â de 100.000 de euro!
 
Mai multe detalii
 
 
Maison 13, un spa╚Ťiu îndr─âzne╚Ť ╚Öi multifunc╚Ťional
 
Maison 13 este locul în care arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia ╚Öi gastronomia se întâlnesc pentru a contura un stil de via╚Ť─â aparte. Am creat un spa╚Ťiu dedicat evenimentelor ie╚Öit din tipare, creativ ╚Öi surprinz─âtor, dar în acela╚Öi timp prietenos ╚Öi primitor, acel “special place” unde detaliile fac diferen╚Ťa. 
 
Afl─â detalii
 
 
Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
Dumbrava Ro╚Öie 2  
020463 București
info@fntm.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube
 
 
Acest email a fost trimis la {EMAIL}
De c─âtre Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
 
 
 
© 2017 Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri