Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter 23 mai 2017 📨 Coaching gratuit - locuri limitate | Smart City 2017-2020 | Finanțare pentru cei mai buni antreprenori 23-05-2017
Coaching gratuit - locuri limitate | Smart City 2017-2020 | Finanțare pentru cei mai buni antreprenori
   
 
 
 
[
 
 
 
Smart City 2017–2020: Avem nevoie de orașe inteligente, adaptate noilor tehnologii digitale. Cât de pregătiți suntem?
 
Vă invităm să participați la Dezbaterea Națională Smart City 2017 - 2020. Nevoi - Soluții - Metode și să aflați care sunt nevoile de dezvoltare ale orașelor, precum și soluțiile tehnologice personalizate oferite de companiile care au dezvoltat servicii și produse inovative, ce au fost implementate deja în orașe din țară și din străinătate.
 
La Dezbatere sunt așteptați reprezentanți ai orașelor și municipiilor din România, companiilor furnizoare de soluții și echipamente IT&C pentru Smart City, companiilor financiare și companiilor de furnizare a soluțiilor de plăți inteligente, instituțiilor de interes public, mediului academic și mass-media.
 
Organizatori: FNTM cu susținerea agenției Concord Communication.
Parteneri: Fan Courier, Telekom România, Best Tools, Orange, NTT DATA, ENSURAC&C, RAMBOLL, PHILIPS, Țuca Zbârcea & Asociații.
 
Mai multe detalii și înscriere
 
Povești digitale și WordPress la Școala Digitală pentru ONG-uri - ONG Online
 
Împreună cu Gabriel Sandu, jurnalist și inițiatorul Brrlog, intrăm în lumea poveștilor digitale și parcurgem procesul de scriere și publicare a unei povești: de la emoția subiectului, la generarea impactului dorit de autor. 
Cele două cursuri online din cadrul ediției a doua a ONG Online Școala Digitală pentru ONG-uri, program anual creat de Asociația Techsoup, la care vă puteți înscrie sunt:
 
- Storytelling digital
- A B C în WordPress. Introducere pentru ONG-uri
 
Detalii și înscriere
 
 
 
Ultimele 3 zile de înscriere în Programul gratuit “Executive and team coaching”!
 
Prin Programul “Executive and team coaching”, FNTM​ și Mugurel Stan oferă gratuit câte 5 ședințe de coaching, pentru 5 persoane​.
 
La Programul “Executive and team coaching” pot participa:
- Proprietari de afaceri sau manageri, care au participat la evenimente sau proiecte FNTM;
- Membri ai comunității Repatriot, care vor să revină în țară ori s-au întors deja pentru a dezvolta o afacere.

Mugurel Stan este coach profesionist international absolvent al Coaches Training Institute din SUA (CTI) în programul de formare Co-active coaching.
Descoperă mai mult și aplică prin completarea formularului din articol.
 
Detalii și înscriere
 
 
 
Finanţare de 30 de milioane de dolari pentru Start-up-ul românesc UiPath 
 
UiPath este o firmă românească specializată în dezvoltarea şi vânzarea tehnologiei de automatizare software, care a obţinut o finanţare de 30 de milioane de dolari din partea fondului american de investiții Accel Partners, care se numără printre investitorii Facebook sau Dropbox. Aceasta este o performanţă unică în mediul start-up românesc.
 
Mai multe detalii
 
Conferințele RePatriot în Norvegia - 19 și 20 mai, la Oslo și Bergen
 
La întâlnirile RePatriot de la Oslo și Bergen au participat peste 100 de români. Au avut loc discuții consistente despre cum să fii antreprenor în România și despre oportunitățile de cooperare.
 
Au dus mesajul de încredere în România: Marius Bostan - inițiatorul proiectului, Gabriel Iștoc - B-Team, Lucian Butnaru - Cegeka, Radu Rughiniș La Bottega Del Tartufo, Lucian Neacșu - Senator Wine, Pavel Popescu și Cristina Ghiurgiucanu, ambasadorii RePatriot din Norvegia.
 
Mai multe detalii
 
 
 
Peste 100.000 de euro pentru cei mai buni antreprenori, la Creative Business Cup 2017
 
Creative Business Cup Romania 2017 oferă posibilitatea celor mai creativi antreprenori să își poată prezenta ideile pentru a obține investiții și premii în bani și servicii, de peste 100.000 de Euro. Creative Business Cup este una dintre cele mai mari competiții internaționale din sectorul industriilor creative, la care participă sute de start-up-uri din peste 60 de țări.
 
Mai multe detalii
 
Catalogul surselor de finanțare ADR Centru pentru luna mai 2017
 
Consultați Catalogul surselor de finanțare pentru luna mai 2017, care conține cele patru secțiuni adresate societăților comerciale, autorităților publice, organizațiilor neguvernamentale și universităților. 
 
Citiți mai mult
 
 
Maison 13, un spațiu îndrăzneț și multifuncțional
 
Maison 13 este locul în care arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia și gastronomia se întâlnesc pentru a contura un stil de viață aparte. Am creat un spațiu dedicat evenimentelor ieșit din tipare, creativ și surprinzător, dar în același timp prietenos și primitor, acel “special place” unde detaliile fac diferența. 
 
Află detalii
 
 
Fundația Națională a Tinerilor Manageri
Dumbrava Roșie 2  
020463 București
info@fntm.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube
 
 
Acest email a fost trimis la {EMAIL}
De către Fundația Națională a Tinerilor Manageri
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2017 Fundația Națională a Tinerilor Manageri