Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter 29 iulie 2017 ­čôĘ 70% reducere la cursurile FNTM | Startarium: Finan╚Ťare startup-uri | ├Änscrie-te la Summit-ul Repatriot | ╚ścoala de Var─â GPeC 29-07-2017
70% reducere la cursurile FNTM | Startarium: Finan╚Ťare startup-uri | Înscrie-te la Summit-ul Repatriot | ╚ścoala de Var─â GPeC
   
 
 
 
[
 
 
 
FNTM ofer─â 70% REDUCERE la cursuri de afaceri pentru 100 de români din str─âin─âtate
 
Alege ╚Öi comand─â Programul e-Learning FNTM care ╚Ťi se potrive┼čte!
Fundatia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri - FNTM ofer─â românilor pleca╚Ťi în str─âin─âtate, care vor s─â î╚Öi deschid─â o afacere în România, posibilitatea de a achizi╚Ťiona cursurile noastre e-Learning de antreprenoriat ╚Öi de management cu o reducere de 70% din pre╚Ť.
Oferim aceast─â oportunitate prin comunitatea Repatriot, primelor 100 de persoane din str─âin─âtate care se înscriu pentru studierea Programelor e-Learning „Antreprenor” - ce con╚Ťine 6 module de curs sau „Întreprinz─âtor în turism” - cu 5 module de curs.
 
Profit─â de reducere
 
Mugurel Stan ofer─â coaching pentru 6 persoane prin Programul “Executive and team coaching”
 
Începând cu luna iulie 2017, coach Mugurel Stan ╚Öi FNTM desf─â╚Öoar─â Programul “Executive and team coaching” prin care sunt oferite câte 5 ╚Öedin╚Ťe de coaching, pentru 6 persoane.
Mugurel STAN este coach profesionist interna╚Ťional absolvent al Coaches Training Institute din SUA (CTI) în programul de formare Co-active coaching ╚Öi are o experien╚Ť─â important─â în coaching individual sau în coaching de echip─â, lucrând în companii de servicii, advertising, contabilitate ╚Öi consultan╚Ť─â financiar─â.
 
Citește mai mult
 
 
 
Înscrie-╚Ťi startup-ul pe platforma de crowdfunding creat─â de Startarium
 
Ai deja afacerea pus─â pe picioare, dar te preg─âte╚Öti s─â lansezi un produs nou? E╚Öti un candidat perfect pentru a ini╚Ťia o campanie de crowdfunding.
În perioada 22 mai - 15 septembrie, orice campanie de crowdfunding încheiat─â cu succes pe Startarium intr─â automat într-o competi╚Ťie, la finalul c─âreia vom recompensa cele mai îndr─âzne╚Ťe ╚Öi conving─âtoare 6 proiecte.
Pân─â în prezent 5 campanii s-au finan╚Ťat cu aproape 16000 de euro în doar 1 lun─â.
Startarium introduce mecanismul de dublare a fondurilor strânse prin crowdfunding: astfel, cele mai performante campanii care sunt finan╚Ťate cu succes de sus╚Ťin─âtori, primesc o sum─â suplimentar─â, egal─â cu obiectivul fixat pentru campanie, în limita a 4.000 de euro fiecare.
În primul rând, e o oportunitate nu doar de a strânge fonduri pentru afacerea ta, ci ╚Öi de a-╚Ťi testa ideea ╚Öi de a-╚Ťi recalibra viziunea. Este o solu╚Ťie excelent─â pentru oricine are o idee clar─â de business sau produs ╚Öi nu-i lipsesc decât fondurile ini╚Ťiale sau feedback din pia╚Ť─â.
 
Afl─â mai multe detalii despre cum po╚Ťi ob╚Ťine finan╚Ťare pentru startup-ul t─âu
 
 
 
Au început înscrierile pentru ╚ścoala de Var─â de E-Commerce GPeC, 23-28 august
 
Înscrie-te la ╚ścoala de Var─â GPeC!
GPeC - Gala Premiilor eCommerceÔÇő, cel mai mare eveniment de eCommerce din Europa Central─â ╚Öi de Est, anun╚Ť─â organizarea celei de-a ╚Öaptea edi╚Ťii a proiectului ╚ścoala de Var─â GPeC, in perioada 23 - 28 august 2017, la Family Hotel Arnica din Bran, jude╚Ťul Bra╚Öov.
Cei ce î╚Öi doresc s─â participe în cadrul ╚ścolii de Var─â GPeC se pot înscrie pân─â la data de 1 august 2017, beneficiind de pre╚Ťuri promo╚Ťionale Early-Bird.
În cadrul proiectului ╚ścoala de Var─â GPeC, 12 mentori vor sus╚Ťine 18 ore de cursuri intensive de comer╚Ť electronic ╚Öi marketing online în fa╚Ťa a 50 de participan╚Ťi.
O parte dintre temele abordate în cadrul evenimentului sunt: optimizarea conversiilor, cursuri practice de usability, campanii AdWords ╚Öi SEO, informa╚Ťii despre Marketing Online ╚Öi Social Media, logistic─â sau Customer Experience.
#ScoaladeVaraGPeC
 
Mai multe informa╚Ťii ╚Öi înscriere
 
Roma antic─â prin realitatea virtual─â: un business lansat de Cristina Antal, cursant FNTM, în Italia
 
Cristina Antal, o tân─âr─â românc─â antreprenoare, a dezvoltat în Italia un business de succes, care ofer─â turi╚Ötilor posibilitatea de a vizita Roma Antic─â prin intermediul realit─â╚Ťii virtuale. Aceast─â experien╚Ť─â captivant─â este oferit─â în exclusivitate de agen╚Ťia Ancient&Recent pe pia╚Ťa turistic─â din Roma.
În sprijinul demar─ârii ╚Öi sus╚Ťinerii acestei afaceri, Cristina Antal a studiat ╚Öi a absolvit Programul FNTM Întreprinz─âtor în turism în 2016, fiind printre românii din str─âin─âtate selecta╚Ťi în cadrul Programului Antreprenori români de pretutindeni, dedicat românilor din str─âinatate, derulat de MAE - DPRRP, în parteneriat cu FNTM ╚ÖiRepatriot.
 
Citește mai mult
 
 
 
Lampster - cea mai de succes campanie de crowdfunding pornit─â în România
 
În 2015, Andrei Am─âra╚Öteanu ╚Öi Radu Ni╚Ť─â au reu╚Öit s─â doboare un record: cea mai important─â campanie de crowdfunding originar─â din România.

Lampster, o lamp─â de birou deghizat─â într-un robo╚Ťel cu atitudine, a adunat pe Kickstarter mai mult de 1,3 milioane de dolari într-o lun─â ╚Öi jum─âtate de campanie.
 
Citește mai mult
 
Startarium.Inc - finan╚Ťare ╚Öi sprijin pentru startup-uri
 
Startarium.ro, platforma online creat─â pentru sus╚Ťinerea ╚Öi educarea antreprenorilor ╚Öi startup-urilor, a lansat un nou program - Startarium.Inc - care va duce echipe de startup-uri aflate la începutul stadiului opera╚Ťional c─âtre nivelul urm─âtor, de cre╚Ötere ╚Öi scalare.
 
Pute╚Ťi înscrie echipe de 2-4 oameni, aflate deja la începutul stadiului opera╚Ťional, pân─â la 1 august.
 
Startarium.Inc începe pe 15 septembrie în noul spa╚Ťiu Impact Hub Bucharest, dureaz─â 1 ani. Valoarea lui se ridic─â la aproximativ 40.000 de euro de echip─â (din aceast─â sum─â, 6.000 de euro vor fi în bani, chiar de la începutul programului).
 
 
 
Citește mai mult
 
 
 
Au început înscrierile pentru a doua edi╚Ťie a Summit-ului RePatriot
 
RePatriot v─â invit─â la a II-a edi╚Ťie a Summit-ului RePatriot, dedicat cooper─ârii dintre oamenii de afaceri români din str─âin─âtate ╚Öi din ╚Ťar─â.
 
A doua edi╚Ťie a Summit-ului RePatriot va începe în data de 5 octombrie 2017, la Bucure╚Öti. La lucr─ârile Summit-ului vor fi invita╚Ťi, al─âturi de oameni de afaceri, reprezentan╚Ťi ai Administra╚Ťiei Preziden╚Ťiale, ai Parlamentului, ai administra╚Ťiei centrale ╚Öi locale, reprezentan╚Ťi din domeniul financiar-bancar, academic ╚Öi cultural.
 
Mai multe detalii
 
Catalogul surselor de finan╚Ťare ADR Centru pentru luna iulie 2017
 
Consult─â Catalogul surselor de finan╚Ťare pentru luna iulie 2017, ce con╚Ťine cele 4 sec╚Ťiuni adresate societ─â╚Ťilor comerciale, autorit─â╚Ťilor publice, organiza╚Ťiilor neguvernamentale ╚Öi universit─â╚Ťilor.
Catalogul este actualizat lunar de ADR Centru.
 
Citește mai mult
 
 
15 manageri ╚Öi antreprenori români la Misiunea Economic─â „Tehnologii moderne în industria de mor─ârit, panifica╚Ťie ╚Öi patiserie“ 
 
"Mul╚Ťumim înc─â o dat─â pentru ocazia de a participa la misiunea economic─â în Bavaria. A fost o s─âpt─âmân─â în care am v─âzut ╚Öi aflat lucruri foarte interesante, am stabilit contacte noi ╚Öi am înt─ârit contacte vechi.
Am tr─âit o experien╚Ťa profesional─â excelent─â. Felicit─âri tuturor celor implica╚Ťi în organizare ╚Öi succes în tot ceea ce intreprinde╚Ťi în continuare!"
-- Nicoleta Vîrvorea, Manager divizie tehnic cercetare, SC DOBROGEA GRUP SA
 
Citește mai mult
 
 
Maison 13, un spa╚Ťiu îndr─âzne╚Ť ╚Öi multifunc╚Ťional
 
Maison 13 este locul în care arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia ╚Öi gastronomia se întâlnesc pentru a contura un stil de via╚Ť─â aparte. Am creat un spa╚Ťiu dedicat evenimentelor ie╚Öit din tipare, creativ ╚Öi surprinz─âtor, dar în acela╚Öi timp prietenos ╚Öi primitor, acel “special place” unde detaliile fac diferen╚Ťa. 
 
Afl─â detalii
 
 
Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
Dumbrava Ro╚Öie 2  
020463 București
info@fntm.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube
 
 
Acest email a fost trimis la {EMAIL}
De c─âtre Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2017 Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri