Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter 29 martie 2017 ­čôĘ 14 producatori romani invitati in Germania | Webimarii gratuite | Targul de Franciza de la New York | Atelierele de Antreprenoriat | Conferintele Repatriot in Norvegia 29-03-2017
14 producatori romani invitati in Germania | Webimarii gratuite | Targul de Franciza de la New York | Atelierele de Antreprenoriat | Conferintele Repatriot in Norvegia
   
 
 
 
[
 
 
 
Invit─âm 14 manageri români la misiunea economic─â Tehnologii moderne în industria de Mor─ârit, Panifica╚Ťie ╚Öi Patiserie, în Bavaria 
 
Ave╚Ťi o brut─ârie, o patiserie sau o afacere conex─â? Sau cunoa╚Öte╚Ťi persoane cu un business în domeniul panifica╚Ťiei? 
Aplica╚Ťi ╚Öi recomanda╚Ťi misiunea economic─â dedicat─â industriei de mor─ârit, panifica╚Ťie ╚Öi patiserie, din 19 - 23 iunie 2017, în Bavaria. 
 
Delega╚Ťia român─â va participa la vizite ╚Öi întâlniri cu peste 15 companii ╚Öi institu╚Ťii bavareze, furnizori de utilaje ╚Öi echipamente. 
 
A╚Ötept─âm Formularele de aplicare, pân─â la 10 aprilie.
 
Program detaliat ╚Öi înscriere
 
Înva╚Ť─â cum s─â î╚Ťi cre╚Öti afacerea la Ateliere de Antreprenoriat 2017 
 
Pentru cei care au o afacere ╚Öi vor s─â o dezvolte, Funda╚Ťia Romanian Business Leaders organizeaz─â edi╚Ťia a 9-a a  Atelierelor de Antreprenopriat, care ajunge în aceast─â prim─âvar─â la Ia╚Öi, Timi╚Öoara ╚Öi Cluj-Napoca.
 
În cele 7 ateliere organizate în fiecare ora╚Ö, afli de la traineri cu experien╚Ť─â modele ╚Öi instrumente u╚Öor de aplicat înc─â de a doua zi. 
 
Înscrierile se pot face pân─â pe 29 martie.
 
Detalii ╚Öi înscriere
 
 
 
Redirec╚Ťiona╚Ťi 2% din impozit c─âtre FNTM - Sus╚Ťine╚Ťi cultura managerial─â modern─â în România!
 
Misiunea FNTM este promovarea ╚Öi dezvoltarea culturii manageriale moderne în România, în spiritul economiei de pia╚Ť─â, iar principiile pe care se bazeaz─â activitatea funda╚Ťiei noastre sunt moralitate, competen╚Ť─â, fairplay, democra╚Ťie, etic─â, responsabilitate ╚Öi solidaritate.
Cu o experien╚Ť─â de 20 de ani, FNTM a dezvoltat o re╚Ťea profesional─â de membri în fiecare jude╚Ť din România. 
 
Citi╚Ťi mai mult ╚Öi afla╚Ťi cum pute╚Ťi dona
 
 
 
Participa╚Ťi la Târgul Interna╚Ťional de Franciz─â de la New York prin Serviciul Comercial al Ambasadei SUA
 
Târgul Interna╚Ťional de Franciz─â (International Franchise Expo, IFE 2017) e organizat în perioada 15-17 iunie 2017, la New York.

V─â invit─âm s─â v─â înregistra╚Ťi prin Serviciul Comercial al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România, men╚Ťionând recomandarea FNTM.
Târgul de franciz─â va prezenta peste 400 de francize cu investi╚Ťii care variaz─â între 5.000 ╚Öi peste 1 milion dolari, ╚Öi o gam─â larg─â de produse.
 
Detalii ╚Öi înscriere
 
Webinariile gratuite ale lunii aprilie la ╚ścoala Digital─â pentru ONG-uri
 
Asocia╚Ťia Techsoup România organizeaz─â în luna aprilie 2 Webinarii, din cadrul edi╚Ťiei II a ONG Online: ╚ścoala Digital─â pentru ONG-uri. În aceste webinarii vei deprinde cele mai eficiente strategii de organizare comunitar─â pentru organiza╚Ťia ta.
 
Mai multe detalii
 
 
 
RePatriot face un cap de pod ╚Öi în Fran╚Ťa. Urmeaz─â Norvegia 
 
Ultimele dou─â conferin╚Ťe Repatriot din cadrul ac╚Ťiunii “Repatriere prin antreprenoriat” au avut loc la Paris ╚Öi Lyon, pe 14 ┼či 15 martie 2017. 
 
Pe 19 mai la Oslo ╚Öi pe 20 mai la Bergen, vor avea loc urm─âtoarele întâlniri RePatriot cu românii din Norvegia.
 
Mai multe detalii
 
Afacerile de familie din România se orienteaz─â tot mai mult spre pie╚Ťele externe
 
În urm─âtorii trei ani, afacerile de familie din România vor investi prioritar în capitalul uman, în extinderea pe noi pie╚Ťe ╚Öi în transformarea digital─â, arat─â studiul EY - „Barometrul afacerilor de familie din România”, edi╚Ťia 2017. Studiul are la baz─â r─âspunsurile a 247 de responden╚Ťi provenind din segmentul afacerilor de familie.
 
Detalii ╚Öi înscriere
 
S-a lansat edi╚Ťia 2017 a concursului “Destina╚Ťii Europene de Excelen╚Ť─â” – EDEN
 
Ministerul Turismului anun╚Ť─â lansarea concursului “Destina┼úii Europene de Excelen┼ú─â” - EDEN din acest an, cu tema turismul cultural (tangibil).
Proiectul “Destina┼úii Europene de Excelen┼ú─â” - EDEN, a fost lansat de Comisia European─â în anul 2006 ╚Öi urm─âre╚Öte cre┼čterea vizibilit─â┼úii destina┼úiilor, cre┼čterea con┼čtientiz─ârii asupra diversit─â┼úii ┼či calit─â┼úii ofertei turistice europene, reducerea sezonalit─â┼úii, stimularea dezvolt─ârii turismului durabil, crearea unei re┼úele între destina┼úii.
 
Mai multe detalii
 
 
Maison 13, un spa╚Ťiu îndrazne╚Ť ╚Öi multifunc╚Ťional
 
Maison 13 este locul în care arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia ╚Öi gastronomia se întâlnesc pentru a contura un stil de via╚Ť─â aparte. Am creat un spa╚Ťiu dedicat evenimentelor ie╚Öit din tipare, creativ ╚Öi surprinz─âtor, dar în acela╚Öi timp prietenos ╚Öi primitor, acel “special place” unde detaliile fac diferen╚Ťa. 
 
Afl─â detalii
 
 
Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
Dumbrava Ro╚Öie 2  
020463 București
info@fntm.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube
 
 
Acest email a fost trimis la {EMAIL}
De c─âtre Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
 
 
Sent by
SendinBlue
 
 
© 2017 Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri