Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter 8 noiembrie 2017 ­čôĘ Antreprenori rom├óni la Chi╚Öin─âu | 33.000 de euro finan╚Ťare pentru Diaspora rom├ón─â prin Antreprenor ACAS─é | GPeC SUMMIT 08-11-2017
Antreprenori români la Chi╚Öin─âu | 33.000 de euro finan╚Ťare pentru Diaspora român─â prin Antreprenor ACAS─é | GPeC SUMMIT
   
 
 
 
[
 
 
 
10 antreprenori români la Forumul Youth Entrepreneurship in a Modern Society, 21 - 22 Noiembrie, Chi╚Öin─âu
 
10 antreprenori români de succes vor participa la Forumul ”Youth entrepreneurship in a Modern Society”. Evenimentul se va def─â╚Öura în perioada 21 - 22 noiembrie 2017, la Chi╚Öinau.

Forumul reprezint─â o oportunitate pentru peste 130 de antreprenori, oameni de afaceri, exper╚Ťi în inovare ╚Öi practicieni din Republica Moldova, România, Ucraina, Italia, Georgia ╚Öi Armenia de a se întâlni ╚Öi discuta oportunit─â╚Ťi de business, de a identifica ╚Öi stabili noi parteneriate pentru extinderea afacerilor.

Evenimentul este organizat de c─âtre ANTiM - Asocia╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri, în cadrul programului Erasmus+, gestionat de Comisia European─â. FNTM este partener în cadrul Forumului din partea României.

 
 
Detalii ╚Öi înscriere
 
Întâlniri de business ╚Öi viitoare parteneriate între Prim─ârii ╚Öi companii, prin Different City-Smart City. Dezbatere Na╚Ťional─â 2017-2020
 
FNTM a participat, în calitate de co-organizator, la cea de-a doua edi╚Ťie a evenimentului ”Different City - Smart City. Dezbatere Na╚Ťional─â 2017-2020”, desf─â╚Öurat─â la Bucure╚Öti, pe 24-25 octombrie. 
La eveniment au luat parte 21 de localit─â╚Ťi, al─âturi de companii, ONG-uri, mediul academic ╚Öi alte institu╚Ťii publice, dar ╚Öi Ambasadorul Olandei - doamna Stella Ronner-Gruba─Źi─ç, Ministrul Comunica╚Ťiilor ╚Öi Societ─â╚Ťii Informa╚Ťionale - domnul Lucian Sova, Marius Bostan - strategic advisor FNTM ╚Öi fost ministru al Comunica╚Ťiilor, dar ╚Öi reprezentan╚Ťi ai companiilor ce dezvolt─â aplica╚Ťii de tip smart city din ╚Ťar─â ╚Öi din str─âin─âtate.
 
Detalii ╚Öi întregistrarea VIDEO a evenimentului
 
 
 
FNTM continu─â ini╚Ťiativele în Republica Moldova
 
În ac╚Ťiunile sale în Republica Moldova, FNTM folose╚Öte experien╚Ťa acumulat─â în proiectele strategice Rural-Antreprenor, Rural-Manager ╚Öi Întreprinzatori în turism - Pensiuni în România, prin care peste 7000 de antreprenori, manageri ╚Öi viitori întreprinzatori au beneficiat de educa╚Ťie antreprenorial─â, consultan╚Ť─â personalizat─â în dezvoltarea afacerilor rurale ╚Öi din domeniul turismului, conferin╚Ťe motiva╚Ťionale, schimburi de experien╚Ť─â, acces la bune practici na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale, instrumente online ╚Öi offline de promovare a afacerilor, studii ╚Öi cercet─âri de pia╚Ť─â FNTM ╚Öi acces la literatur─â de specialitate.
 
În articol pute╚Ťi vedea care au fost ini╚Ťiativele FNTM în Republica Moldova, derulate în ultimii 7 ani. 
 
Mai multe detalii
 
Peste 30 de speakeri excep╚Ťionali la GPeC SUMMIT, 14-15 noiembrie, Bucure╚Öti
 
Peste 30 de speakeri interna╚Ťionali ╚Öi români sunt anun╚Ťa╚Ťi anul acesta la GPeC Summit - cel mai important eveniment de E-Commerce ╚Öi Marketing Online care se va desf─â╚Öura la Bucure╚Öti, în zilele de 14 ╚Öi 15 noiembrie.
 
Printre speakerii interna╚Ťionali de referin╚Ť─â se num─âr─â Neil Patel (Co-fondator Crazy Egg, Hello Bar ╚Öi Kiss Metrics), Oli Gardner (Co-fondator Unbounce), Sam Mallikarjunan (Executive Strategist HubSpot) ╚Öi Amy Harrison (Fondator Write With Influence).
 
Neil Patel va dezv─âlui audien╚Ťei 7 secrete pentru dublarea ratei de conversie în e-commerce, în timp ce Oli Gardner va vorbi despre perfec╚Ťionarea experien╚Ťelor de digital marketing oferite utilizatorilor, iar Amy Harrison va ar─âta cum s─â scrii descrierea produselor ╚Öi serviciilor pentru a te diferen╚Ťia fa╚Ť─â de competi╚Ťie ╚Öi pentru a vinde mai mult.
 
Detalii ╚Öi înscriere
 
 
 
Digital Romania International Forum II - Finan╚Ť─âri ╚Öi traininguri oferite de CE ╚Öi PwC pentru digitalizarea companiilor din România
 
În perioada 31 octombrie - 1 noiembrie 2017 a avut loc a doua edi╚Ťie aevenimentului Digital Romania International Forum II -- "Startups in 4.0 Industries", organizat de Smart Everything Everywhere, la care FNTM a fost partener media.
Evenimentul a fost centrat pe maniere colaborative de stimulare a inova╚Ťiei ╚Öi ecosisteme ce pot cre╚Öte capacit─â╚Ťile de inovare în industriile din România ╚Öi Europa. Au fost prezentate posibilit─â╚Ťile de organizare a hub-urilor în România dar ╚Öi statusul ╚Ť─ârii nostre în ce prive╚Öte digitalizarea industriilor.
Printre vorbitori s-a num─ârat ╚Öi Marius Bostan, co-fondator FNTM ╚Öi fost Ministru al Comunica╚Ťiilor. 
 
Mai multe detalii
 
Antreprenor ACAS─é: 33.000 de euro finan╚Ťare pentru românii din Diaspora care pornesc o afacere în România
 
Românii din str─âin─âtate, care doresc s─â porneasc─â afaceri non-agricole în România, pot ob╚Ťine peste 30.000 de Euro finan╚Ťare prin proiectul "Antreprenor ACAS─é". 
 
Proiectul este implementat de Asociatia Inceptus România, împreun─â cu ROMBEL - Comunitatea Românilor din Belgia, Asocia╚Ťia Dezvoltarea Capitalului Uman ╚Öi SC. FiaTest SRL.
 
Va invitam s─â citi╚Ťi detalii în articol ╚Öi s─â aplica╚Ťi prin Formularul de înscriere, daca sunte╚Ťi interesa╚Ťi s─â participa╚Ťi în proiect.
 
Mai multe detalii ╚Öi 
înscriere
 
 
Sprint pe pia╚Ťa financiar─â - ultima sut─â de metri pentru preg─âtirea implement─ârii MiFID II /MiFIR II
 
Pe 24 noiembrie va avea loc evenimentul “Pia╚Ťa Financiar─â de Investi╚Ťii în 2018”, de tip dezbatere, care reune╚Öte speciali╚Öti din pia╚Ťa financiar-bancar─â pentru a discuta teme de interes comun cu reprezenta┼úi din partea Autorit─â╚Ťii de Supraveghere Financiar─â ╚Öi BNR.
In cadrul dezbaterii se va discuta constructiv despre mediul actual de investi╚Ťii ╚Öi reglement─âri, dar si despre cât de preg─âtit─â este pia╚Ťa financiar─â din România pentru anul 2018 din perspectiva noilor Directive UE ╚Öi alte m─âsuri politice cu impact social ╚Öi economic.
 
Mai multe detalii ╚Öi înscriere
 
 
 
Înscrie╚Ťi-v─â la ultima conferin╚Ť─â RePatriot din acest an, 1 Decembrie 2017
 
Ultima conferin╚Ť─â RePatriot din acest an se va desf─â╚Öura vineri, 1 decembrie, la Universitatea 1 Decembrie 1918. În cadrul conferin╚Ťei se va prezenta stadiul ╚Öi perspectivele de dezvoltare ale proiectului.
 
Pentru a participa la conferin╚Ťa RePatriot v─â pute╚Ťi înscrie pân─â la data de 15 noiembrie 2017.
 
Mai multe detalii ╚Öi înscriere
 
NutriStandard și secretele unei campanii de crowdfunding de succes
 
NutriStandard, o platform─â care ofer─â consultan╚Ť─â nutri╚Ťional─â personalizat─â, s-a finan╚Ťat cu succes prin crowdfunding.

Reg─âse╚Öti în articol povestea NutriStandard - ce este ╚Öi cum îi ajut─â pe utilizatori.
 
Mai multe detalii
 
 
Alba Iulia Smart City powered by Orange - VIDEO
 
"Alba Iulia Smart City 2018" înseamn─â un proiect na╚Ťional prin care se urm─âre╚Öte construirea celui mai modern ╚Öi inteligent ora╚Ö din România. De asemenea, acesta se bazeaz─â deja pe dezvoltarea de parteneriate public-private care vor conduce la integrarea de solu╚Ťii din diverse sectoare de activitate la nivel local ╚Öi regional.
 
Urmărește prezentarea video
 
 
Maison 13, un spa╚Ťiu îndr─âzne╚Ť ╚Öi multifunc╚Ťional
 
Maison 13 este locul în care arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia ╚Öi gastronomia se întâlnesc pentru a contura un stil de via╚Ť─â aparte. Am creat un spa╚Ťiu dedicat evenimentelor ie╚Öit din tipare, creativ ╚Öi surprinz─âtor, dar în acela╚Öi timp prietenos ╚Öi primitor, acel “special place” unde detaliile fac diferen╚Ťa. 
 
Afl─â detalii
 
 
Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
Dumbrava Ro╚Öie 2  
020463 București
info@fntm.ro
Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn
YouTube
 
 
Acest email a fost trimis la {EMAIL}
De c─âtre Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri
 
 
 
© 2017 Funda╚Ťia Na╚Ťional─â a Tinerilor Manageri