Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter FNTM 12 Iunie 2015: Misiune economica vitivinicola in Bavaria | Ateliere Edusa pentru copii | Finantari | Re>patriot | Alte oportunitati 12-06-2015
*|MC:SUBJECT|*
 
View this email in your browser
 
Misiunea economica „Tehnologii si procese moderne in industria vitivinicola“ va fi organizata in Bavaria, in perioada 29 noiembrie - 4 decembrie 2015. Organizatori sunt FNTM impreuna cu partenerul em&s din Germania.

Locurile fiind limitate, va rugam sa aplicati cat mai curand, deoarece selectia se va realiza, de catre Ministerul pentru Economie din landul Bavaria, pe principiul primul venit - primul servit.
Detalii si inscriere...
Program cu finantari totale de pana la 350.000 de euro pentru antreprenoriat social

Pana pe 2 iulie, antreprenorii, ONG-urile, PFA-urile, SRL-urile sau intreprinderile individuale cu o idee de afacere care genereaza valoare economica si sociala in comunitatile din Romania se pot inscrie in competitia "Fabricat in Tara lui Andrei", pentru a obtine finantari nerambursabile si consultanta gratuita.
Cititi mai mult...
SEE Growth Summit, cel mai relevant eveniment de management, organizat de Forbes Romania
Forbes Romania, împreuna cu Fast Track Europe, a organizati in premiera, la Bucuresti, SEE Growth Summit, cel mai important eveniment de management din regiune. Detalii eveniment...
 
LEAD YOUR LIFE - atelier de networking gratuit, 30 iunie, Bucuresti
Young Professionals te invita la evenimentul gratuit Lead Your Life - sa faci un altfel de networking alaturi de alti 300 de participanti! Lead Your Life este un eveniment de networking, educatie, motivatie si distractie. Detalii si inscriere..
.
Va invitam sa descoperiti cele mai interesante cursuri de vara pentru copii: robotica si inginerie, electronica, mecanica si programare, ateliere de educatie stiintifica non-formala, arte vizuale si multe altele! Acestea vor avea loc sediul Edusa din Corbeanca, judetul Ilfov, incepand cu luna iunie. Edusa va aduce cei mai interesanti, non-formali si creativi furnizori de educatie.
In 20 si 21 iunie se desfasoara primele ateliere de robotica si inginerie - Micii Ingineri si Stapanul Robotilor.
Detalii despre ateliere si inscriere... 
Surse de finantare pentru luna iunie 2015
Consultati Catalogul surselor de finantare pentru iunie 2015, care contine cele patru sectiuni adresate societatilor comerciale, autoritatilor publice, organizatiilor neguvernamentale si universitatilor. Detalii...

A fost aprobat Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020!
Pe 26 mai 2015, Comisia Europeana a transmis Romaniei decizia oficiala de aprobare a Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020. Prin programul PNDR 2014 – 2020, Romania are alocata o suma totala de 9,363 miliarde de euro, din care 8,015 miliarde de euro reprezinta fondurile europene atribuite tarii noastre, iar 1,347 miliarde de euro reprezinta contributia nationala. Detalii...

FNTM va invita sa va implicati in proiectul Re>patriot, lansat de Romanian Business Leader in aprilie 2015. Cautam voluntari pentru consultanta, consiliere manageriala, antreprenoriala si ii indemnam pe cei care vor sa faca afaceri sa ne scrie. De asemenea, FNTM cauta sponsorizari pentru finantarea programelor de educatie antreprenoriala si consiliere, pentru cei care sunt la inceput de drum si vor sa se inceapa o afacere in Romania.
Aflati mai multe detalii...
FNTM recomanda
Cazare la pensiune

Proiectul SUCCES
 
MAISON 13, Clubul de afaceri FNTM
Facebook,
Facebook,
YouTube,
YouTube,
Twitter,
Twitter,
LinkedIn.
LinkedIn.
Share
Tweet
Forward
Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri 

Email: info@fntm.ro
Web-site: www.fntm.ro
Adresa:  Dumbrava Roşie 2, Bucureşti, România

unsubscribe from this list    update subscription preferences