Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter FNTM 17 septembrie 2015: Ziua Portilor Deschise Edusa | Conferinte Repatriot la Londra si Dublin | FORBES CEE Forum 2015 | Industria vinului 17-09-2015
*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser
Vino la Ziua Portilor Deschise Edusa, 19 septembrie, Corbeanca

Te asteptam cu copilul tau, sambata, 19 septembrie ora 10, la atelierele demonstrative Edusa cu furnizorii sai de top din domeniile stiinte, arte si comunicare. Vom prezenta cursurile noastre din Corbeanca si vom interactiona cu cei mici prin activitati non-formale si distractive.
Inscrieri si program...
FORBES CEE Forum 2015, 22-23 septembrie, Bucuresti

Pe 22 si 23 septembrie 2015, la Athenee Palace Hilton Bucuresti, redactia Forbes Romania, impreuna cu reprezentanti ai redactiilor Forbes din regiunea Europei Centrale si de Est va invita la a doua editie a evenimentului economic regional: Forbes CEE Forum – Reinventing Europe. The emerging markets way.
A fost publicata a treia editie a Observatorului Educatiei
 

Observatorul Educatiei isi propune sa monitorizeze si sa aduca la indemana profesionistilor in educatie si pasionatilor de domeniu politicile si practicile in educatie, pornite la initiativa ONG-urilor, societatii civile sau a Ministerului Educatiei.
Detalii...
FNTM la RestartEdu Camp 2015
 

In perioada 4-6 septembrie, FNTM a participat cu magazinul online de educatie Edusa, la RestartEdu Camp 2015, un spatiu dedicat conectarii, dezvoltarii si colaborarii cu sens a celor care contribuie la transformarea educatiei din Romania.
Detalii...
Surse de finantare Septembrie 2015
 
Consultati Catalogul surselor de finantare.
Detalii...
FNTM recomanda
Re>patriot anunta conferintele cu romanii din Diaspora de la Londra si Dublin, pe 18 si 20 septembrie

Urmatoarele doua conferinte Re>patriot cu romanii din Diaspora vor avea loc la Londra, pe 18 septembrie si la Dublin, pe 20 septembrie. Realizat de Fundatia Romanian Business Leaders, proiectul isi propune incurajarea repatrierii romanilor de peste hotare.
Cititi mai mult...
Inscrie-ti copilul la atelierele Edusa din Corbeanca!

Din aceasta toamna, la sediul Edusa din Corbeanca, vom desfasura cele mai interesante cursuri pentru copii: robotica si inginerie, electronica, mecanica si programare, ateliere de educatie stiintifica non-formala, arte vizuale si comunicare. 
Detalii si inscrieri..

 
Ultimele zile de inscriere pentru producatorii din industria vinului la misiunea economica FNTM din Bavaria
 

Va reamintim ca misiunea economica „Tehnologii si procese moderne in industria vitivinicola“ va fi organizata in Bavaria, in perioada 29 noiembrie - 4 decembrie 2015, de FNTM impreuna cu partenerul em&s din Germania. Persoanele interesate pot aplica pana la data de 25 septembrie.
Detalii si inscriere...
Conferinta nationala HR Drive, 14 octombrie, Bucuresti

Pe 14 octombrie 2015, in cadrul Conferintei HR Drive (cea de-a 11-a editie a Conferintei Nationale HR Club), peste 500 de specialisti, directori HR si lideri de business vor fi inspirati de stiinta motivatiei, explicata de Daniel Pink. Detalii si inscriere...
Facebook,
Facebook,
YouTube,
YouTube,
Twitter,
Twitter,
LinkedIn.
LinkedIn.
MAISON 13, Clubul de afaceri FNTM
Share
Tweet
Forward
Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri 

Email: info@fntm.ro
Web-site: www.fntm.ro
Adresa:  Dumbrava Roşie 2, Bucureşti, România

unsubscribe from this list    update subscription preferences