Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Newsletter FNTM 20 Mai 2015: Re>patriot | SMEs How To 2015 | ThinkCity | Maison 13 | Alte noutati FNTM 25-05-2015

 

 
View this email in your browser
 

Vineri, 22 mai, de la ora 18:00, la Torino, si sambata, 23 mai, de la ora 14:00, la Milano, vor avea loc primele doua conferinte „Repatriot - proiect de repatriere prin antreprenoriat”.
Se doreste informarea romanilor din diaspora cu privire la oportunitatile mediului de afaceri din Romania, programele de finantare existente precum si transmiterea pasilor de infiintare si dezvoltare a unei afaceri.

Detalii si inscriere...
 


In perioada 26-27 mai se desfasoara la Bucuresti prima editie a Conferintei ThinkCity - Forumul National al Oraselor, organizata de Point Public Affairs si Adevarul, in parteneriat cu Asociatia Municipiilor din Romania si VMB Partners. 
Va invitam la acest eveniment de referinta pentru a descoperi mai multe lucruri despre viitorul Romaniei urbane, de la speakerii cei mai relevanti ai momentului.

Solicita acum INVITATIA GRATUITA 
Re>patriot: Contributia la PIB a reintoarcerii emigrantilor Romani din Diaspora
RaduLimpede
Proiectul Re>patriot al Romanian Business Leaders a debutat cu o afirmatie transanta a liderului de proiect Marius Bostan, conform caruia atragerea acasa ca Antreprenori a romanilor din diaspora ar duce la o „crestere anuala de cel putin 5%” a Produsului Intern Brut al Romaniei.
Radu Limpede de la EconomicZoom analizeaza acest obiectiv.
Cititi mai mult...

In perioada 11-13 Mai 2015, s-a desfasurat la Bucuresti, Gala Premiilor e-Commerce, cel mai important eveniment de comert electronic din Romania care s-a aflat anul acesta la cea de-a 10-a editie. SES-urile lansate de FNTM, Edusa si TRIPDor, au participat la eveniment.
Detalii...
Beneficiarii eligibili sunt entitatile publice si private constituite legal in tari ale UE sau participante la programul COSME si care sunt active in domeniile turism, tineret, seniori, persoane cu dizabilitati etc
Detalii...

Pentru al treilea an consecutiv, Business Review organizează SME’s HOW TO, evenimentul dedicat IMM-urilor, ce aduce in prim plan cele mai proaspete si relevante informatii de business, studii de caz, solutii practice pentru manageri, antreprenori si investitori. Editia din acest an va avea loc pe 28 mai, la Impact Hub, Bucuresti.
Eveniment realizat cu sprijinul FNTM
Inregistreaza-te ACUM!

Pe 16 mai s-a desfasurat, la Bucuresti, Conferinta si Workshop-ul ‘’Invata CUM sa Inveti’’, organizata de Concord Communication, cu sprijinul FNTM. Evenimentul s-a adresat parintilor, studentilor, profesorilor, persoanelor implicate in procesul de dezvoltare personala si de invatare continua pe parcursul vietii, dar si tuturor celor interesati. Echipele Edusa si TRIPDor au participat la eveniment.
Detalii...
Bruce Andrews, adjunctul Secretarului pentru Comert al SUA, a explicat, in cadrul celei mai mari misiuni comerciale americane desfasurate vreodata pe teritoriul Romaniei, care sunt motivele pentru care Romania e lider regional pe securitate cibernetica. Aflati care sunt acestea...
 
2% pentru FNTM - Sustineti cultura manageriala moderna din Romania!

Daca doriti sa sustineti misiunea FNTM, puteti directiona 2% din impozit catre FNTM, pana la 25 Mai.
Misiunea Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri este de a promova si dezvolta cultura manageriala moderna in societatea romaneasca, in spiritul economiei de piata.
Completeaza formularul 2% ACUM
 
FNTM recomanda
Cazare la pensiune


Proiectul SUCCES
 
Facebook,
Facebook,
YouTube,
YouTube,
Twitter,
Twitter,
LinkedIn.
LinkedIn.
Share
Tweet
Forward
Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri 

Email: info@fntm.ro
Web-site: www.fntm.ro
Adresa:  Dumbrava Roşie 2, Bucureşti, România

unsubscribe from this list    update subscription preferences